Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaaaaa

POMOZCIE PROSZEEEEEE DOSTAJE JUZ SZALU

Polecane posty

Gość malenkaaaaaa

Moze wyda wam sie to smieszne,ale... Mam male piersi,bo jedynie 70A.Jestem dosc szczupla.Mam wzrostu 160 cm,gdzie waze jedyne 45 kg.Od dziecka bylam chudzinka,mimo ze duzo jem,ale niestety taka moja przemiana materii i na dodatek mam alergie na pokarm.Nie wygladam chudo,ale szczuplo.Mam dlugie nogi jak na ten wzrost,szczuple i zgrabne.Nie wlewam sobie- to sa opinie innych ludzi.Wiem,ze pupe mam fajna,ale to dzieki latom cwiczen.Dobrze mi w mini,obcislych ciuszkach.Wiadomo-nosze mega push-upy,zeby jakos wygladac w fajnych bluzeczkach :(.Ale gdy sie rozbiore,to mam male piersi :(.Moj chlopak kocha moje piersi,uwielbiam sie nimi bawic,ale mimo wszystko mam kompleks.Kocham ubierac sie w seksowna bielizne,ale uwazam,ze nie mam po co jej zakladac,bo nie mam co w nia wlozyc.Gdy widze dziewczyny na zdjeciach ,np.na interii w seksi blieliznie,gdzie biust to minimum miseczka D,to ahh..Zazdorszcze.A na mnie juz tak bielizna traci urok.A ja kocham wrecz tak sie ubierac dla mojego mezczyzny,ale nie czuje sie seksownie.Czuje,ze ta bielizna jest nie dla mnie.Traci swoj urok.Mozecie mi powiedziec,jak czuc sie seksowna w bieliznie i nago :(??Ja nie potrafie,kompleks sie powieksza :((

Gość jacobs
operacja plastyczna i po klopocie

Gość malenkaaaaaa
Nie mam kasy,niestety.

Gość GEJszacichosza
kompleks się powiększa? może to dzieki latom cwiczen

Gość malenkaaaaaa
Jesli chodzi o to ,jak to napisalam,to powiem Ci- ze dobrze;]

Gość posluchaj
ja jestem od Ciebie nizsza, waze wiecej o jakies 5-7 kg .. jestem mloda ale urodzilam dziecko zawsze mialam male piersi ale teraz zostaly mi tylko male worki ...... Ty masz problem tylko z biustem a ja niestety z calym cialem, kiedys bylam niezla laska a teraz nie moge sie niczym pochwalic. Rozumiem co czujesz ale docen to co masz, ja czuje sie jeszcze gorzej, czesto przegladam piekna bielizne w internecie, chcialabym sobie kupic ale szkoda mi na to kasy bo i tak mi to nic nie da, nie poczuje sie wcale lepiej:(

Gość malenkaaaaaa
Moj chlopak mowi ,ze podobam mu sie taka ,jaka jestem.Ale ja nie czuje sie dobrze w swoim ciele :( Tzn.chodzi mi o piersi.Gdy zamowie w internecie jakas bielizne i pozniej porownuje siebie i modelke,to widze kto ladniej wyglada,a kto nie.Ja sie chowam przy niej i zaczyna sie kompleks.To jest straszne i jest coraz gorzej :(

Gość malenkaaaaaa
Powiedzcie mi ,jak czuc sie seksi w malymi piersiami :(?Czy da sie zrobic z nich atut?Eh

Gość malenkaaaaaa
Wiem,wiem i tez sie z tego powodu ciesze.Ale np.ogladamy film,czy cos tam w necie on szpera i ja sobie siedze kolo niego w bieliznie i nagle w necie pojawi sie panna z lepszymi walorami niz ja to ...ehh ,juz mi sie humor psuje i czuje sie gorsza :(

Gość malusie cycusie
słuchaj, ja cały czas myslałam że mam 75A albo 70B. Przez przypadek weszłam do sklepu gdzie taka jedna babka dobierała własciwe staniki dla dziewczyn. A wiec podałam jej moje wymiary 75pod i 84w biuscie. Kazała mi sie zmierzyc i otworzyłam oczy ze zdumienia. Zamiast 84 miałam 89. No ale to nie wszystko. Nawet biust 89 miescił mi sie w te staniki co wczesniej kupowałam. A ona dała mi rozmiar 70 D!!! Przymierzyłam i pasował! Bez zadnych push upów! Daje Ci linka i zmierz sobie. Moze poprawi Ci sie humor jak zobaczysz jaki nosisz rozmiar ;) to tak na pocieszenie. http://b75.blox.pl/2008/01/Rozmiarologia-stosowana-czyli-mierzymy-sie.html http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50580

Gość malusie cycusie
dodam ze ja mieszkam na wyspach i to może byc troche inna numeracja, ale jakkolwiek, poprwiła mi humor :D

Gość manieczek
malenka nie liczy sie ich rozmiar ale kształt i jędrnosc.male jest tez piekne. wolalabys miec takie piersi jak np. ewa sonet...moim zdaniem ochyda. nie przejmuj sie tym.