Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowanaigłupia

Pigułki a okres.......***** pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Zdesperowanaigłupia

Brałam hwilę tabletki -novynette zaczełam zazywac je od okresu ale doszłam może do 6/7 tabletki mialam stosunek normalnie poźniej ostawiłam tabletki i zaraz za dwa dni dostałam plamienia..:/ ale pozniej okres mialam normalnie w terminie 15stego.. a teraz dzis juz 19sty a okesu nie widac objawy mam bo brzuch mnie pobolewa pryszcze mi wyskoczyly a jego nie ma... Czy to może byc ciąża?? czy może rozregulował się mi cykl?? dodam jeszcze że od tamtego stosunku nie miałam inego żeby mieć wątpliwości co do ciąży

Gość Zdesperowanaigłupia
dziiewczyny pomozcie

Gość fdfdfd
a dlaczego wzielas tylko 7 tabletek?? na pytanie czy rozlegulowalas cykl, to ci moge powiedziec ze tak moglas chociaz dokonczyc to jedno opakowanie co do ciazy wszytsko mozliwe i sory ze to napisze ale wkurza mnie takie nieodpowiedzialne zachowanie tabletki z hormonami to nie cukiereczkie krore sie przyjmuje jak chce

Gość Zdesperowanaigłupia
Dostałam ten okres jednak tego 19stego ale zdaza sie ze okres moze byc do 3miesięcy. Wiem ze moze to i glupie ale moge być w ciązy?? Do poprzeniczki wiem ze to nie cukierki i ze trzeba uwazać ale ja nie chcialam dalej zazywac tabletek spróbowalam i stwierdzilam ze nie