Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona17

ból zoladka w pierwszych tygodniach ciazy

Polecane posty

Gość zaniepokojona17

witam... slyszalam juz o wielu objawach, ale nie wiem czy moje sa normalne. Boje sie, ze cos jest nie tak. Jestem w 4 tyg. i boli mnie wieczorami zoladek. NIgdy nie mialam problemow z brzuchem, a teraz zdarza mi sie to 3-4 razy w tygdoniu. Mija po jakiejs godzinie. Termin do lekarza mam dopiero w przyszlym tygdoniu, dlatego pytam tutaj... czy ktoras w Was cos takiego miala? prosze, powiedzcie mi...

Gość karolina--------
czasem tak się zdarza,moje koleżanki miały takie bóle i wszystko ok.powiedz lekarzowi prowadzącemu ciążę o tych bólach,pewnie coś poradzi

Gość nie martw sie to moze
byc normalne, ja tak mialam. Jeszcze nie wiedzac, ze jestem w ciazy (pare dni przed terminem planowej @ i zrobieniem testu) przez kilka dni bolal mnie zoladek i mialam lekka biegunke i to wszystko utrzymalo sie ok. 10 dni.

Gość zaniepokojona17
dziękuję wam bardzo! strasznie mnie uspokoilyscie. Myslalam, ze cos zlego sie ze mna dzieje, ale jak ktos tez juz tak mial, to wychodzi na to, ze nie jest to do konca taka anomalnia :) pozdrawiam serdecznie!

mnie tez bolał żołądek w pierwszych tygodniach gdzies do 8 tyg. - wziełam to po prostu za mdłości i takei mulenie. Zawsze jak zjadłam to pomagało. To kwasy które sie wydzielaja- i nie mozna pozwolic zeby zołądek był pusty, pełny żołądek nei zawiera jzu wspomnianych kwasów