Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość christof 22

Mam ochotą ją zdradzić !!! psychicznie mnie wykańcza, olewa !!!

Polecane posty

Gość christof 22

mam nienormalną dziewczyne, cały czas mnie rani, olewa, lekceważy, ma mnie gdzieś i moje uczucia, przez nią wiele razy upijałem sie do nieprzytomnosci z nerwów i psychicznego wykańczania, gówniara ma dopiero 17 lat to chyba dlatego tak sie zachowuje ja jestem starszy i nie wogóle nie odbieram na jej szczeniackich falach !!!!! co z nia zrobić mam ???

Gość poszukaj starszej

zastanow się czy kochasz ją na tyle zeby dalej znosic fochy ksiezniczki , jesli odp brzmi NIE to droga prosta - zakoncz ten zwiazek

Jak możesz pozwalać żeby 17-latka wchodziła ci na głowę ?

Gość christof 22
mam dość jej głupich fochów, przez nią juz tyle wypilem z nerwów, serce mnie boli a mam kurwa dopiero 22 lata !!! dosyć kurwa juz tych męczarni !!!

Gość christof 22
WwOwW - podziwiam cie za to co napisałeś !

Gość O RANY rany
masz najnormalniejszą dziewczynę z dziewczyn, nastolatkę... a czego oczekiwałeś, by myślała jak dorosła, dojrzała kobieta!!! nie upijasz się przez nią łajzo, tylko dlatego, że lubisz, przy okazji jak każdy słabeusz i gnojek zrzucasz winę za swoje chlańsko na inną osobę... d**ek jesteś i tyle... fale szczeniackie to i owszem biją z Twojego wpisu... czas dorosnąć !!! chłoptasiu!!!

17-latka czy 30-latka - żadna wchodzić na głowę nie powinna. Czemu od razy zdradzać? Albo pogadajcie i się dogadajcie, albo się rozstańcie. Albo jeśli ją kochasz to zagroź rozstaniem, może coś zrozumie. Jeśli nie, to szkoda Twojego czasu i nerwów.

christof 22 :D:D:D sorry jestem kobietą :P ale swoje zdanie podtrzymuję

Gość christof 22
czym wczesniej to zakończe tym wiecej mi życia pozostanie bo troche juz zmarnowałem..

myślałby kto jaki to maczo sie znalazł, hahahaha :D BEZNADZIEJA PŁYNIE NIE TYLKO Z TWOJEJ GŁOWY ALE I Z TYCH SŁÓW gdybyś był normalny i kochany, jak dawniej wszystki byłoby ok. a że dla ciebie liczy sie tylko moja dupa to zjezdzaj. najpier dorośnij, bo ja mam 18lat i zachowuje sie poważniej niż ty , szczeniaku !!!!!!

Gość hehehshdhs
JEsteś facetem czy ciotą? 17 - latka wchodzi na głowę 22 - latkowi??? heheh masakra

Gość izanka
ciotą i to wielką ! nic dziwnego że dziewczyna z toba nie wytrzymuje !

kobieta ktora kocha i szanuje nie zachowuje sie w ten sposob...... jest zielona i niedojzala a kolezanki pewno zwijaja sie ze smiechu jak slysza jej opowiadania ..... chlopie miej szacunek do samego siebie ...wolalbym byc latami sam niz zeby ktos mnie pomizal..... nie bedziesz sie sam szanowal , nie uszanuje cie nikt inny .....zakoncz ta zabawe twoim kosztem i to bezpowrotnie ......

i nie traktuj tego czasu jako zmarnowany.... predzej czy pozniej kazdy z nas na taka trafia..... wyciagnij z tego wnioski na przyszlosc...... i jak tylko taka "szalona" zwietrzysz to sobie przypomnij to doswiadczenie i juz ci przejdzie ochota na ta chorobe......

Gość izanka
ale z tego co czytałam wypowidzi tej jego kociczki to on też jest nie wporzadku oboje sa siebie warci

Gość gibas
jesteś cipa nie facet!!!

Gość tluste mleko
a mnie moj chlopak zdradza caly czas, chociaz mu nie wchodze na glowe. jak sie dowiedzialam to chcialam z nim skonczyc, ale jakos przebolalam ten pierwszy raz a pozniej juz przyzwyczailam sie ze on mnie zdradza. teraz ja mu sie odplacam tm samym. wiem ze to nie najnormalniejsze wyjscie ale nie mozna byc niewzruszonym na takie akcje - najlepiej teraz ty zran swoja dziewczyne zeby sie gowniara nauczyla ze jak sie dokazuje to wkacu ktos ja do parteru sprowadzi.

niezla parka z tego krzysia i kociczki zamiast pogadac ze sobą siedzą na kafe i sie żalą ludziom :D:D widac oboje są super dojrzali i dorośli :P