Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakrakejszen

ciąża czy nie ciąża??help

Polecane posty

Gość masakrakejszen

mam pytanko...petting w 26 dniu cyklu mozliwe ze cos sie dostalo "dosrodka"...od tamtego czasu az do 32 dnia cyklu jakby mdłosci..bol piersi i brzucha jak przed miesiaczka...zauwazyłam ze jem wiecej(ale to jest spowodowane tym ze rzucam palenie i ze denerwuje sie ze to ciaza, na razie nie chciałabym zostac mama)mam grudkowaty sluz i odczuwam pieczenie(stan zapalny)....w 31 dniu cyklu zrobiłam test bo zazwyczaj wtedy dostaje okres...dzisiaj jest 35 dzein cyklu okresu jak nie było tak nie ma...od wczoraj mam bol krzyza+ piersi bola mnie cały czas...chodze zdenerwowana juz od tyg..wiem ze to moze byc powodem spozniajacej sie miesiaczki...nie moge z nikim o tym porozmawiac...prosze napiszcie co to moze byc???pradowpodobnie jutro jesli nie dostane okresu to pojde na badnie krwi na obecnosc hcg...tylko nie wime czy ja sobie czegos nie wmawiam....

Gość daaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddd
dziewczyno a jak masz zamiar zajsc w te ciaze wiatropylnie?????? napewno nie jestes wszystkie objawy masz na @ ewentualnie stan zapalny skoro cie cos piecze idz do gina po leki byc moze to opoznia @

Gość masakrakejszen
ej sory nie musiasz sie kochac zeby zajsc w ciaze... i nie duzo spermy do tego potrzeba...chodzi mi tylko o 26 dzien cyklu...bo to raczej nie mozliwe...i test mi wyszedł negatywny....ale nadal sie boje

Gość daaaaaaaaaaaaaaaaaadddddddd
skoro cykle masz 31 dni to owulacje powinnas miec cos koło 17 dnia cyklu +_ - kilka dni jezeli nie obserwujesz sie to trudno to stwierdzic a w 26 dniu cylku przy normalnym stosunku ciezko zajsc w ciaze ( chociaz sie zdarza) ......................... a co do ciazy bez stosunku no tak niepokalane poczecie kiedysbyło to czemu i tobie ma sie nie przytrafic...

dziewczyno masz albo stan zapalny , kup sobie tantum rosa, płyn ginekologiczny lactacyd femina, do tego maść clortimazol i nie idz na zadne bthcg bo w ciąży nie jestes.

Gość masakrakejszen
thx za odp...poczekam na okres...kupie lactacyt i pojde do lekarza zeby sie upewnic ze to stan zapalny...jesli wszystko na to wskazuje....mam taka spine bo sie naczytałam na roznych forach...co teraz wydaje mi sei ograomnym bledem...o zrobiłabym test i jesli jest negatywny to odpuszczam...a teraz juz nie moge i cały czas o tym mysle/....ale dzieki za to co napisałyscie:)