Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luukka

Dobry psycholog w Warszawie

Polecane posty

problem z depresją. Czy może ktoś z Was polecić kogoś dobrego?

Gość gość
Jest w Warszawie miejsce gdzie jest sporo dobrych psychologów i psychoterapeutów. Nazywa się Centrum Probalans. Mają wiele dobrych opinii w necie. tutaj link: http://centrum-probalans.pl/

Gość kloklk
Cierpię na dolegliwości lękowe. Postanowiłam w końcu coś z tym zrobić i poszłam po pomoc do psychologa. Mam długo mnie do tego namawiała, kiedyś cierpiała na depresję i bała się żeby ten problem nie spotkał również mnie. Trafiłam do Psychologgii do p. Dziewulaka. Terapia mi pomaga, wierzę, że to krok w dobrym kierunku i uda mu się mi pomóc. Chętnie tam chodzę i staram się brać do siebie wszystko czego się dowiem, tak aby poza gabinetem również radzić sobie ze swoim problemem.

Gość Kacper

Uczestniczyłem  terapii w poradni Przystanek Empatia w Warszawie. Świetni specjaliści bardzo mi pomogli, cierpiałem na depresję, to był dla mnie ciężki temat. Rodzina ma mię za silnego, a ja już nie dawałem rady, teraz jest już w porządku. 

Gość Beba

Mase leków przyjęłam, ale na szczęscie trafiłam do Pani Marii, która pokazała mi, że mozna zająć sie sobą zamiast siedzieć w depresji i szprycować sie chemią. Później trafiła tam moja mama i zauważyłam, że też jej pomaga. Chociaz mama nie jest zbyt wylewna, to widzę to po naszym kontakcie.

Pani Maria przyjmuje na Ursynowie www.dobraczynska.pl