Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ariette

problem- SUCHA SKORA!!

Polecane posty

Gość ariette

witam wszytskich, moj problem polega na tym ze mam straszna cere. nie mam raczej tradziku ale skora jest straasznie sucha.. w niektorych miejscach sie luszczy. uzywam kremu bambino bo jest b. tlusty, no wlasnie propos tej suchej skory, gdy wstane rano i umyje buzie jest ok, ale pozniej znowu sie wysusza albo sie swieci, pozatym mam takie grudki male jakby strosowalam brevoxyl (czy jak to tam sie pisze) ale on wlasnie jeszczeb ardziej wysusza skore;/ czy sa jakies tabletki moze albo domowe sposoby? peelingu juz probowalam z marnym efektem

Ja na suchą skórę, zwłaszcza w okolicach ust, skrzydełek nosa i przy brwiach znalazłam sposób - krem z serii przeciwtrądzikowej (chociaż nie mam trądziku) ale kojący o nazwie octopirox z serii pharmaceris. Kosztuje ok30 ale mi naprawdę pomaga, do kupienia w aptekach, Spróbuj :)

Gość tuy cosjest
dziekuje bardzo, tzn ja mam wlasnie w dziwnych miejscach ta skore sucha.. to jest tak ze jezeli wyskoczy jakas krostka i zalecze ją jakas mascia czy czyms to wlasnie pozniej w tym miejscu schodzi skora i chj.. owo to wyglada a na te grudki cos polecicie?

Gość Intryyyga
ja po brevoxylu mam to samo skora schodzi platami;) Ale ja zawsze robie peeling+krem nawilzajacy i juz jest ok:D

Gość ariette
dziekuje bardzo dziewczyny pozdrawiam :)