Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pochwalę się

pochwalę się - miłam orgazm - wreszcie

Polecane posty

Gość pochwalę się

A jets sie czym chwalic bo już myśłałam ze jestem jedną z tych kobiet co do konca zycia beda musiały udawać- a tu prosze. Tydzien temu miałam pierwszy od jakiś 5 lat orgazm podczas seksu. Normalnie miewałam orgazmy ale tylko przez minetkę i takie pieszczoty a jak już we mnie wchodizł to nuda- a tu prosze tydzien temy miałam piwerwszy i tak teraz codziennie:)) A mam takie orgazmy że hooooohoooo- serio:)) a do wszytskich kobiet które nie szczytują- przestace brac tabletki anty. ja przestałam 4 miesiace temu, jakiś miesiac temy stałam sie wrazliwsza na pieszczoty i wsyztsko mi sprawia przyjemnosc:))

Gość napoleon_rozdarty
Ja mysle , ze to nie wasza wina, tylko wina waszych faciorow, ze nie wiedza jak sie to robi :O

Gość pochwalę się
hmmm, moze, ale teraz miewam orgazmy:)) a mam pytanie- jak to sie robi? czy wy faceci jak wchodzice w kobiete to dodatkowo robiąc ruchy pocieracje o jej łechatczkę?

Gość dfgbwrgwergwG
a ja mysle ze to wina kobiet tez,za duzo maja w glowach, blokady psychiczne sie wlaczaja kiedy sie kobieta wylacza, oddaje kolesiowi,i znajdzie odpowiednia pozycje, to wtedy nie ma bata -orgazm murowany

Gość karoolek.....
tez bym poczytał chetnie wywodu jak sie to robi ? .........co za bzdura !

Gość napoleon_rozdarty
tutaj lepsi sa faceci ktorzy maja maly brzuszek i owlosienie. Tymi dwoma elementami mozna super stymulowac perelke. Jak sie umie ;)

Ja i przed braniem nie miałam, więc to chyba nie ma znaczenia u mnie...

A co do owłosienia to się zgadzam - fajnie można stymulować łechtakę, ale orgazmu brak. ja w ogóle chyba nigdy i w żaden sposób nie będę miec...

Gość aniaaaaaa62463
ja tez wczoraj mialam pierwszy raz podczas stosunku.bez stymulowania lechtazki reką.ale ocieral sie jakby lonem o mnie.ahhh,bosko bylo.tez mysalamz e juz zawsze ebde musiala udawac