Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naoomi

odliczam czas Ślub.Ktoś jeszcze

Polecane posty

mam slub w lipcu ..plakac mi sie chce bo mam mętlik w glowie ..jest tyle pieknych sukien nie bardzo wiem jaka mam wybrac jak sie do tego wszystkiego zabrac ..niby tyle czasu zostalo ale mi sie wydaje ze nie zdaze ze wszystikm ...co najpierw ..jakie obowiazki ma swiadkowa ...zaznaczam ze to nie bedzie wesele lecz przyjecie poniewaz zaraz po tym przyjeciu chcemy jechac na nasza krotka podroz poslubna tez jeszcze nie wiem gdzie nic nie wiem!!!!kiedy zaproszenia sie wysyla ???

Gość zdążysz
spokojnie kochana:) ślub masz w lipcu jest styczeń-to masz 5 miesięcy na zorganizowanie wszystkiego po pierwsze ustal ile masz kasy by wydać na wszystko? daj sobie margines 2 tysięcy -wybierzcie Kościół-musicie podejśc do kancelarii i pozałatwiać to -zaproszenia wysyła się 2-3 miesiące przed ślubem (wyślij w kwietniu a listę gości ustalcie do marca) -sukienka-już się porozglądaj bo trzeba mieć ok. 2 miesięcy rezerwy czasowej na ewent. poprawki, sprowadzenie itd.Ale czas masz do maja/czerwca:) no i garnitur dla męza? -zastanów się jak chcecie by wyglądało to przyjęcie,gdzie i za ile czy chcecie jakiś zespół?albo Dj? -obrączki-miesiąc wcześniej najpóżniej -kosmetyczka i fryzjerka 2-3 tygodnie przed ślubem -bukiet i kwiaty -tydzień ,dwa przed ślubem - w lipcu możecie jechać nad morze, w Bieszczady, w góry, za granicę np. do Pragi,na Słowację-to już zależy od was i od tego ile macie kasy -

Gość zdążysz
no i jeszcze takie piedoły jak buty, pończochy, auto itd

Gość kilka sukienek
jezeli chodzi o sukienke to radzilabym wczesniej, mi juz w salonach nie chcieli sprowadzic sukni 2 miesiace przed slubem, powiedzieli, ze nie uszyja, fuksem mi sie udalo, takze ja juz bym zamawiala suknie.