Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sloneczko na niebie

czy można zwęzić spodnie?

Polecane posty

Gość sloneczko na niebie

mam 2 pary prostych spodni ale od dawna noszę już rurki i tlyko w takich sie dobrze czuje, mam pytanko- czy mozna zwezic proste jeansy i jak to zrobić? tylko sam doł nogawki? sa to prawie nie zniszczone spodnie i pomyslalam ze zamiast lezenia w szafie moglyby sie jeszcze do czegos przydac:)))) pozdrawiam

Gość ja zwężałam
ale z za szerokich dzwonów robiłam dzwony obcisłe :P Pojechałam po całości od zewnętrzej ucinając szwy i gubiąc zwężenie na wysokości kolan, a od wewnątrz od krocza też do kolan. To w Twoim przypadku wypadałoby pojechać z obu stron aż do końca nogawki. Ja zwężałam sama i żadna ze mnie krawcowa ale i tak dobrze wyszło, więc tym bardziej prawdziwy krawiec sobie poradzi.

Gość ja zwężałam
Acha, tak na logikę jeśli zwężysz sam dół wyjdą marchewki.. ja bym po całości zaszyła i to z obu stron.

Gość sloneczko na niebie
super, dzięki:))))) mam nadzieje, że nie będzie to dużo kosztować, pozdrawiam

Gość ka jo je
ja zaplacilam wlasnie za takie zwezenie 10 zł za 1 pare, wiec nie zbankrutujesz:)

Gość sloneczko na niebie
dzieki:)))) a mozesz mi jeszcse powiedziec w jakis sposób to zrobiłas, czy zwezales tylko same nogawki czy calą dlugość spodni??

Gość ka jo je
spodnie mialam dopasowane w udach i od kolan troszke sie rozszerzaly, zwezila mi od kolan wlasnie- z dwoch stron, ale na grunych dzinsach moze byc widac,ze jednak od polowy jest troche inny szew, te moej byly czarne i dosc cienkie,wiec sie "stracilo"

Gość 9874568785Aneta skarpeta
Też chcem zwęzić dżinsy. Mam też proste spodnie, ale nogawki chem zwęzić bo wyglądam jak stara babka która nie umie się ubrać. eh

Gość zwężałam ilka par spodni
bo zostały mi sporo z czasów, gdy kupowało się rozszerzane

Gość krucafuks
Moja mama zwezala sobie wszystkie spodnie, kiedy krolowaly dzwony. Na lewej stronie, tam, gdzie szew jest cienki(nie taka jakby zakladka). Jak nie masz maszyny, a nie chcesz recznie, to przefastryguj i daj do krawcowej.

Sklep odzieżowy Zapraszam do odwiedzania i polubienia strony. Już niedługo konkurs a do wygrania śliczna torebka www.facebook.com/stylove.lodz