Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boogies...

jakie sa plusy i munuzy bycia wysoka dziewczyna?

Polecane posty

Gość boogies...

w granicach 170 wzwyz

Gość pankracy1604
miło jest sie przytulić do wysokiej panny bo można wsadzić twarz między cycki

Gość dla mnie same
plusy. mam 176 cm, dla nizszych facetow jestem nieosiagnalna i dobrze mi z tym. zawsze mi sie podobali faceci 190 wzwyz wiec minusow swojego wzrostu nie widze zadnych :)

* rewelacyjnie wygladasz w spodnicach i ciemnych rurkach * faceci sie za Toba ogladaja * W kazdym kostiumie kapielowym wygladasz boska, nawet z mala nadwaga * latwiej Ci kupowac ubrania(moje niskie kolezanki musza skracac dzinsy...a wyobraz sobie zaj**iste dzinsy levisa, skrocone i podszyte przez sasiadke...Koszmar) *Latwiej masz po wszystko siegac...nie musisz sobie nigdzie stolkow podstawiac *Zaden zgryzliwy kolega nie zabierze Ci nic z reki i nie wezmie pod sufit mowiac "jak zlapiesz to Ci oddam" no mnostwo jest powodow...

Gość inan racja...
same minusy ... faceci wola niskie dziewczyny wbrew pozorom

Gość łatwiej niskiej podać do buzi

Gość inan racja...
niestety ale tak jest nawet pewnien facet ktory mi sie podobal i bylo wszystko na dobrej drodze zostawil mnie zwyczajnie i poszedl do innej on 196cm ona 150cm

Gość inan racja...
jemu jakos to nie przeszkadzalo:O

Gość Ups...........................
teraz już nie ale jak byłam nastolatka to problemem było kupić spodnie wszystkie były za krótkie, a teraz mam problemy z rękawami bo jestem szczupła i czasami są za krótkie. A tak poza tym same plusy.

plusy: (mam 176,5 cm wzrostu) + nie trzeba się przejmować otyłością, bo ona w większości wysokim osobom nie grozi + można wszędzie dosięgnąć, do półek czy szafek wysoko wiszących + można trzymac parasol i nie uderzać nim nikogo wokół + mozna wypatrzeć sposród tłumu wolne miejsce w autobusie lub pociągu + jak biegają na pociąg to nie męczą się tak, jak osoby małego wzrostu minusy: -nie można chodzić w butach na wysokim obcasie (przynajmniej ja odnoszę takie wrażanie jakbym się wywyższała, a tego nie lubię robić). -mało jest facetów wyższych od wysokich dziewczyn