Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAMADAMA

powazny problem z kontem w Uk-hsbc bank

Polecane posty

Gość JAMADAMA

WITAM mam dosc powazny problem,przed wyjazdem do Polski zwolnilam sie z pracy odebralam ostatnia wyplate jednak nie zaplacono mi holliday'a ktory mi przyslugiwal(10dni),miedzy czasie wyslalam pismo do mojego banku HSBC o zamkniecie konta-bo nie zamierzam wrocic do Anglii,rownoczesnie wyslalam pismo do pracy z ktorej odeszlam aby zwrocili mi ekwiwalent za urlop(choc nie mialam duzych nadzieji co do tego-ta firma na 10 pracownikow ktorzy odeszli tylko mnie wyplacila pieniadze) ku mojemu zdziwnieniu po 2tygodniach zalogowalam sie z ciekawosci na internetowym koncie aby sprawdzic czy rzeczywiscie zostalo zamkniete-okazalo sie ze dostalam pieniadze za urlop jednak gdy poszlam do bankomatu(karta zostala wciagnieta,bo byla juz zablokowana) przelewu tez nie moge zrobic.. Moja prosba jest nastepujaca: prosze o jakies rady,jak moge odzyskac te pieniadze i czy jest w ogole jakas szansa oraz pytanie: czy moge zglosic sie do polskiego oddzialu z prosba o pomoc w wyplaceniu tych pieniedzy?poniewaz moge odzyskac ta karte z bankomatu(prawdopodobnie za tydzien) z gory dziekuje za wszystkie odp i kazda wskazowke

Gość 55555555555555555542
moim zdaniem zaloguj ie online do swojego banku lub zadzwon

Gość JAMADAMA
logowalam sie i mam rzeczywiscie te pieniadze na koncie jednak nie moge ich wyslac ani nic z nimi zrobic i w tym jest wlasnie problem ;/ bede dzwonic jutro bo dzis mimo prob nikt nie odbieral;/ tylko melodyjki oczekujace przez co zjadlo mi prawie cala karte;/

Gość ffffffffffffffffffwewwq
wyslij imeil

Gość JAMADAMA
poslalam juz jednak watpie w to zeby mail pomogl;/ naprawde obawiam sie ze juz nie odzyskam tych pieniedzy, myslalam o tym zeby udac sie do polskiego oddzialu ale nie mam pojecia czy oni moga cos mi pomoc w tej kwestii (probowalam do nich ronwniez sie dodzwonic jednak bez skutkow)

Gość JAMADAMA
wiem co jest na stronie,niestety nie ma tam zadnych informacji jak rozwiazac moj problem

Gość qtfa
hej jamadama, mam wielką prośbę czy mogłabym prosić Cię o przesłanie treści takiego listu z prośbą o zamknięcie konta?

Gość qtfa
hej jamadama, mam wielką prośbę czy mogłabym prosić Cię o przesłanie treści takiego listu z prośbą o zamknięcie konta?

Gość kouiou
Zrób przelew on line na inne konto...

Gość 28latkaaaaaaaaa
napisala przeciez ze nie oze zrobic przelewu ani tego ruszyc! ciekawa jestem jak uda Ci sie to rozwiazac trzymam kciuki i mam nadzieje, ze napiszesz