Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 789adal

Czy różnica wzrostu może być problemem?

Polecane posty

Gość 789adal

Gdy na przykład facet ma 185 cm, a kobieta 155?

Gość afdfggl
znam takie pary i nie jest problemem. z tym że wiadomo na początku trochę jest dziwnie, a wzrost nie jest wazny...

Gość wdzięczna jowita
dobrze że nie na odwrót bo koleś by miał fajne widoki jakby stanął na wprost laski

W tańcu, chodzeniu za rękę... innych wypadków sobie nie przypominam. A różnica wzrostu u nas właśnie wynosiła 30 cm.

Gość verdinka
Jak facet potrzebuje malej dziewczynki nad ktora zawsze goruje, to nie ma problemu, ale jak partnerki zyciowej, to juz nie bardzo:O

Gość aneciabialystok
ja mam 162 cm moj eks 197 gdy bylo uczucie miedzy nami to w niczym nie przeszkadzalo. gorzej jak uczucie zniklo to juz wtedy baaardzo przeszkadzalo, nawet w tancu(a kiedys potrafil brac mnie na rece i dobrze sie bawic) elo

Gość verdinka
Anecia, nie wyobrazam sobie tak olbrzymiej roznicy zwrostu jak wasza. Moim zdaniem na dluzsza mete nie da sie funkcjonowac bedac tak ze soba niedoposawonym. Spotykalam sie z facetem 195cm, ja 176cm i dla mnie byl on o wiele za wysoki, masakra:O

Gość verdinka
*niedopasowanym

Gość
Odwrotnie, owszem, może być :P

Gość 789adal
To aż tak duża przeszkoda? A komuś się udało w takiej parze?

Gość KkKkWs
halo, jak Ci wzorst w seksie przeszkadza to chyba nie jestes dobrym bzykaczem :D Ja mam 165 moj facet ok 190 i zadnych problemow nie mamy :)

Gość 789adal
up

Jeśli będziesz chciała, żeby był problemem to bedzie. I to wielkiem. Jeśli zaakceptujesz to nie będzie go. Nie twórz problemów gdzie ich nie ma. ps Chłopcze z ferajny, dla chcącego nic trudnego ;p

ee tam ja mam nizszego faceta od siebie i jakos mi to w niczym nie przeszkadza :) co do takiego wzrostu jak tu opisujecie ( 155 i 185np ) to tam tez zadnego problemu nie widze :) jak sie kochacie to opinia ludzi was nie bedzie interesowac :)

Gość 198cm
dla mnie to nie problem. Dziewczyna, do której wzdycham ma chyba z 155 max.

Gość 789adal
Dzięki za wszystkie opinie :) :D "jak sie kochacie to opinia ludzi was nie bedzie interesowac" No to wiadomo. Ale jakie są opinie ludzi gdy widzą taką parę? Z ciekawości pytam :P

verdinka, a w czym taka różnica przeszkadza, zwłaszcza pod kątem szukania 'partnera życiowego'? Ja rozumiem, że wzrost może być jakimś kryterium na tyle na ile są nimi inne fizyczne cechy - czyli jeśli sprawia, że ktoś jest mniej atrakcyjny fizycznie... np facet 1,60 m czy kobieta 2 metry.... Ale duża różnica wzrostu (tym bardziej typu: facet wyższy), jeśli oboje są dla siebie pociągający? W czym to wadzi? Brzydko wyjdziecie na filmie ze studniówki? :P

kiedys mi to przeszkadzało znaczy sie inaczej.. poprostu przykuwało to moja uwage, ale sama tworze pare z facetem dosyc dziwna ;) nigdy bym nie pomyslala ze zakocham sie w nizszym facecie wogole w nizutkim facecie ;) bo ja sama nie jestem wysoka :) mialam watpliwosci na poczatku ale teraz nie wyobrazam sobie zycia bez mojego malucha :) wiec moze i ty nie bedziesz wyobrazala sobie zycia bez swojego wysokiego faceta ;)

Gość 789adal

Gość moim skromnym zdaniemm
różnica ok. 30 cm wygląda świetnie(oczywiście facet wyższy :D). Małe kobietki rządzą. :)