Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz23

depilacja intymna

Polecane posty

Gość xyz23

witam mam pytanie dotyczce golenia miejsc intymnych,jak to robic i czym bo ja uzywam kremu do intymnej ale po tym mam strasznie zaczerwienione to miejsce a nawet silnie bordowe i paskudnie wyglada,jak wyglada cos takiego u kosmetyczki czy ktoras byla?

Ja używam maszynki z wymiennymi ostrzami wilkinson i żelu do golenia dla kobiet Gillette. Sama zastanawiam się jak często to robić i chyba optymalny czas to tydzień do 1,5 tyg. Kiedys golilam większy obszar, a teraz jestem zwolenniczką golenia pachwin i przystrzygania na ok.1cm reszty. A to dlatego, że zdarzaly sie podrażnienia i wolę tego unikać. Mam bardzo wrażliwą tam skórę i zaraz po goleniu i niestety przez kilka kolejnych dni smaruję po myciu te okolice balsamem-w moim przypadku sprawdza sie jak najzwyklejszy bez dodatkow balsam nawilzajacy, bo inne zapachowe powoduja pieczenie itp. Co najgorsze, nie mogę wtedy nosić majtek z brzegami z koronki lub nawet z zabkami na brzegach, bo się tam ociera i w konsekwencji robią się czerwone krostki i piecze. Z tego powodu nie uśmiecha mi sie golić tak często,ale nie ma wyjścia, bo te przycięte wloski jak odrastają, gdy odwlekę ten zabieg powodują swędzenie,co prawda niewielkie i raczej przyjemne, a nie denerwujące jak przy jakiejś infekcji,jednak uciążliwe.. Także tak to wyglada w moim przypadku :)

Gość WYPOWIADAJCIE SIE
I ZNOWU TO SAMO!!!!!!!!!!! TEN TEMAT JUŻ TU BYŁ CHBA Z MILION RAZY!!!!!!!!! CO TO KOGO OBCHODZI CZYM TY SIĘ TAM GOLISZ CZY DEPILUJESZ!!! SPADAJ Z TYM TEMATEM NA DRZEWO A NIE NA KAFEE!!!!!!!!!!!!!!!!