Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda12344321

escapelle! pytania do tych, ktorzy wiedzą więcej na ten temat

Polecane posty

Gość magda12344321

witam wszystkich ;) mam małe pytanko.. zaczne od poczatku.kochalam sie z chlopakiem w najbardziej plodne dni i niestety mielismy wpadke. po 23h zazylam escapelle (10stycznia), jednak do dzis (19stycznia) nie wystapilo u mnie zadne krwawienie, nie mialam zadnych skutkow ubocznych.. jedynie kilka dni po , az do dzis mam bole brzucha. czy to mozliwe, ze mimo tego, ze nie wystapilo u mnie zadne krwawienie tabletka zadzialala?? naczytalam sie juz w internecie tyle rzeczy, ze nie wiem co myslec.. dlatego prosze, aby na moje pytanie odpowiadaly jedynie osoby, ktore mialy z tym stycznosc, lub duzo wiedza na ten temat.. znacie rowniez przypadki w ktorych escapelle nie byla skuteczna?? (proszę o historie z zycia wziete, a nie przeczytane w internecie) z gory dziękuję i pozdrawiam ;))

Gość Staraczka namber łan
Jak nie umożliwić osadzeniu sie pięnej fasolki w twoim brzusiu !!! Potem bys miała małego BOBA a teraz tylko piekło i szatan cie czeka !!!!!!!!!!!!

Gość łoooooj
ooo odezwala sie ta co cale zycie przeslonily jej starania o dziecko;/

Gość magda12344321
Staraczka namber łan - takie komentarze są zbędne.. niektórzy z róznych powodów nie są w stanie zostac jeszcze rodzicami. do piekła nie pójdę, bo nikogo nie zabiłam

Gość staraczka napisała tylko
ironiczną wypowiedź (dobre swoją drogą) - ostatnio jest moda na kafe żeby robić sobie przy każdej okazji jaja z popierdolonych staraczek i ich słownictwa (zafasolkować, bobo, dzidzia itd...) co do escapelle nie poradzę ci - ale myślę że powinnaś się poradzić lekarza który wypisał ci receptę albo innego skuteczność escapelle nie jest 100% (nie ma takiej antykoncepcji) ale bardzo wysoka - jesli wzięłaś wszystko o czasie i prawdiłowo to małe są szanse na ciążę

Gość magda12344321
tylko, ze ten lekarz jakis zamotany byl... sam nie wiedzial co i jak. wypisal mi w ogole postinor duo (czego juz nie produkują) i jak głupia najeździłam się w dwóch miastach, aby to znaleśc. dopiero w jednym z miast miła pani aptekarka wszystko mi wyjaśniła, że tych tabletek już nie ma w magazynach, bo zastąpiono te tabletki na escapelle i zamiast postinor duo, sprzedała mi escapelle

Gość kasiula9090
skoro krwawienie nie wystapilo a masz bóle brzucha to znaczy ze jednak wpadlas. moja siostra miala identyczna sytuacje. zadnego krwawienia po tym srodku a bol brzucha na poczatku ciazy to normalne

Gość kasiula9090
ale idz do lekarza jak bedzie inaczej niz napisalam to bedziemy ie cieszyc

Gość magda12344321
mam taką nadzieję, że będę się cieszyc..

to czy wystąpi krwawienie czy też inne skutki uboczne (nudności, biegunka itd) nie świadczy o skuteczności tabletki. Znam same przypadki, w których escapelle zadziałała

Gość magda12344321
choc trochę już mnie uspokoiłas :) dziękuje