Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jojo-Agostino

Czy agencje towarzyskie sa potrzebne?

Polecane posty

Gość Jojo-Agostino

Bo ja np.myśle że nie... a wy jakie macie zdanie na ten temat i dlaczego? prosze o pwazne odpowiedzi....

Gość Jojo-Agostino
mam inne zdanie na en temat.... ale chce poznac opinnie innych osób...

Agencje są bo ktoś do nich chodzi jak by nikt nie korzystał z tego rodzaju usług to by ich nie było

Gość gdyby.....
Mogły być niepotrzebne, gdyby nasze żony, kochanki znały potrzeby mężczyzny i pomogły zawartość plemników w jądrach wydalić. Nie byłoby chorób na gruczoł krokowy tzw. prostatę, zaoszczędziłyby pokaźną ilość kasy, które pobierają za swoje usługi panienki z agencji, zapobiegły przenoszenia chorób wenerycznych etc...... Całe życie nie da się jechać na ręcznym. Zastnówcie się jaką sobie i swojemu mężowi, kochankowi krzywdę robicie. Jeżeli będzie taka upartość swoje ja, tj. "nie dam' to jestem za tym, aby w każdym mieście miasteczku na wsi powstały agancje towqarzyskie, bo takie w sytemie prawnym w Polsce mogą funkcjonować. Mniej byłoby schorzeń jw. opisałem, rozwodów, samobójstw etc..........

Gość O-
Rolę agencji powinny przejąć służba zdrowia za odpłatnością może to się inaczej nazywać np. ściąganie spermy u mężczyzny, który ma ból jąder z powodu przepełnienia. A u kobiet doprowadzenie do orgazmu, bo ma chandrę lub zła jak osa. Powinny zatrudnione być panie i panowie na umowę zlecenia oczywiscie po przebadaniu czy są zdrowi płciowo, bo nikt z korzystających nie powinien być zarażony od partnerki czy partnera. Poprawiła by się kondycja finansowa służby zdrowia. Pacjenci byli by uleczeni z chwilowych schorzeń o których lekarze milczą. To by się odbywało jak zabieg np. zastrzyk, wyciągnięcia ciała obcego z oka, ucha etc....