Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgggstre

bolace piersi czy to ciaza

Polecane posty

Gość fgggstre

jest to okropny bol, sczegolne pieka mnie brodawki, tak samo czulam sie jak mialam mleko w piersiach ...nie wiem czy to oznaka ciazy czy jakies zapalenie...do tego bola mnie wezly chlonne , do lekarza mma dopeiro w sob...bol zaczal sie po okresie, tzn po plamioeniach bo okresu takiego jak zawzse nie miaam, biore tab... robilam dzis test i wyszedl negatywnie

Gość fgggstre
up

Gość majeńka23
powtórz test za kilka dni :) może masz w sobie bobo? oby tak było:)

Gość Olka_wredna_suka
a uprawiałaś seks? to jest podstawa by zajść w ciąze zresztą.....do cholery skąd mamy to wiedzieć czy jesteś zaciążona czy nie

Gość ojojojojojjjjj
jeśli bierzesz tabletki anty to to niejest ciąża a skutek uboczny brania tabsów, ja przy cileście myślałam że będę je w "rękach nosić" co tak bolały, ani spać ani chodzić koszmar, a mam biust małe B.. ale to woda w organiźmie i taka reakcja na tabletki - zmień jak najszybciej na inne!!

Gość fgggstre
ale ja juz biore je ponad pol roku, predezj tez je bralam 2 lata i nigdy tak nie mialam! nie moge miec dziecka! mialam zabig usuwania nadzerrki chemicznie i lekarz mowil ze nie wolno tego wykonywac w ciazy...do lekarza ide w sob...

to zypelnie tak jak ja.. mialam \"okres 2 i pol dnia\" w zasadzie były to plamienia a juz napewno plamilam przez ponad dzien.. i tak samo jak u Ciebie, piersi odrazu po tym zaczeły mnie bolc co jeszcze nigdy mi sie nie zdazyło 9 bolały mnie po skoku temperatury ) testu jeszcze nie robiłam ale strasznie mnie korci zeby go zrobic przed tym okresem kochalam sie z chłopakiem do konca ( powinny byc to dni nieplodne ale nigdy nic nie wiadomo ) no i dzisiaj zauwazylam u siebie brazowy sluz znaczy sie na papierze był brazowy sprawdzalam jeszcze raz bo cos mi nie pasowało.. i w srodku był biały czyli nie wiem czy moge to do jakis uplawow zaliczyc czy cos

podstawowe pytanie - byl sex i czy bralam tabletki regularnie...jesli regularnie to sobie zapewne wkrecasz

Gość fgggstre
tak byl! co dziennie , raz tylko we mnie konczyl, tab biore o tej samej porze ale nie zawsze o tej samej godzienie, raz o 18, raz o 19 wiem ze powinnam brac o tej samej godzinnie ale jakos nie udaje mi sie to , wiec dlatego mam obawy...bo wiem ze gdybym brala o tej samej godz to ciaze bym wykluczaola