Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bahahaha

ból broszki??

Polecane posty

Gość bahahaha

Kurcze krępujące strasznie. Czy mozecie mi napisac co oznacza ból krocza. W zasadzie nie boli mnie pochwa tylko jakby kosci łonowe w zasadzie sama nie wiem, ból jest tępy . Któras tak miala??

Gość upaupa
upupup

Ja tak mam od jakis 2 tygodni. Jestem w 37 tygodniu ciazy. Pani ginekolog powiedziala, ze rozchodzi mi sie spojenie lonowe (czy jakos tak).

Gość bahahaha
ból jest tępy jak ja miało być, ale coś ucieło

Gość a pogadam se bo mie boli
katarino witt bardzo niemadrze z tym nikiem:O latwo cie na nk znalesc:D Warszawa? 27 lat?

Gość bahahaha
moze ty jestes tepa, skoro nie umiesz sobie swojego niku wpisac, a w ciazy nie jestem dlatego martwie sie tym bolem

Gość bahahaha
dlaczego chamska?? przeciez nic ci nie zrobilam. a fakt moglam zalozyc na ginekologii moja pomylka, jednak nie rozumie twojego jadu :(

Gość bahahaha
dlaczego chamska?? przeciez nic ci nie zrobilam. a fakt moglam zalozyc na ginekologii moja pomylka, jednak nie rozumie twojego jadu :(

Gość a pogadam se bo mie boli
a ja mysle ze to ty:D jest nawet zdjecie w ciazy:) pewnie zaraz zablokujesz galerie:D

Gość bahahaha
sluchaj , poczytaj od poczatku, znalazl sie tu jakis madry podszywacz i do niego te slowa, nie rozumie twoich nerwow i w zasadzie to ja sie powinnam poczuc urazona. ale gwoli wyjasnienia pisze. Nie do ciebie te slowa tylko do wrednych podszywaczy

bahaha ok, rozumiem. Nie wiem co to moze znaczyc gdy nie jestes w ciazy - u mnie rozchodza sie kosci przed porodem i lekarka kazala mi pic wapno. Skonsultuj sie z lekarzem.

Gość bahahaha
nie rozumiem oczywiście miało być, ale ja tępa jestem :o

Gość bahahaha
dzieki , strasznie mnie denerwuja podszywacze wiec chyba sobie zaczernie :)

Gość takajedna mamusia
Hormony ciążowe poluzowują Twoje stawy, tak aby kosci łonowe mogły rozejść się w trakcie porodu. Zwiększa to Twoją elastycznoć, ale może również wywoływać ból. Mnie tak bolało jak np.siadałam lub wstawałam z łóżka Do końca ciąży mnie bolało a zaczeło w siódmym miesišcu. A ból raczej tępy (czucie zesztywnienia).

Gość kot filemon222
sluchajcie, zrobmy juz porzadek i wrocmy do tematu. ja mam identycznie tez w ciazy nie jestem, urodzilam 1,5 roku temu i czasem łono boli mnie tak, ze kuleje - zwlaszcza kiedy prowadze wozek - ktory jest lekki i nie wiaze sie to zatem z ciezarem. tak jak opisala autorka - kosci jakby, i tępy ból. a katarina nie jest z wawy, wiem, bo kiedys spotkalysmy sie na topiku, kiedy bralam kredyt na mieszkanie. pewnie nie pamieta, ale odpowiadala bardzo rzeczowo :)

Gość kot filemon222
aha, katarina - przy okazji gratuluje i zycze lekkiego porodu. najlepiej takiego jak moj - naprawde byl fajny, chociaz nie przeczę, ze bolesny.

Gość tyskamadejowa
boli mnie w obrębie wzgórka łonowego i stawów biodrowych, co utrudnia poruszanie się i wstawanie z łozka. Naczytałam się w necie że to może być objaw rozejścia się spojenia łonowego. Leczenie tej przypadłości nie jest skomplikowane: polega przede wszystkim na przyjmowaniu leków przeciwbólowych, prowadzeniu oszczędniejszego trybu życia.

Gość batonik
Mnie nie boli broszka ale zdarzyło mi się kiedyś, że bolały mnie kolczyki i bransoletka.

Gość kromaka
Nic się nie martw spotkało mnie dokładnie to samo. Miałam całe wargi opuchnięte i obolałe. To tak zwane żylaki To przez cieżar dziecka. Córę urodziłam bardzo dużą, bo miała 4500g. Niestety te wargi dokuczały mi do ostatnich dni ciąży.Jedynie jak Cie szczypia posmaruj crotlimazolum kremem. Mozesz go uzywać bez obaw w ciaży Nie wiem czy zauważyłaś, ale przy większym wysiłku fizycznym, ( chodzeniu) wargi nabrzmiewają mocniej. Sytaraj się częścciej odpoczywać podczas spacerku. Gratuliję dzidzi