Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zkwkz

Duży biust a stanik bez ramiączek

Polecane posty

Gość zkwkz

Nigdy nie nosiłam takiego stanika, bo wydawało mi się, że nie ma szans utrzymac cyców w takiej pozycji, jak lubię, w takim staniku... Unikałam też strojów bez ramiączek. Jednak teraz dostałam śliczny t-shrt bez ramiączek właśnie i jestemnim zauroczona i po prostu MUSZĘ w nim chodzić! ;) Opcja bez stanika jednak odpada. Co doradzacie...??

Gość zkwkz
Nie bardzo mi się to podoba.... :(

Gość zkwkz
Hmmm...wygląda nieźle! Muszę chyba więc się porządnie wymierzyć i spróbować czegoś takiego! Dzięki za pomoc ;)

Gość gwena
tylko to jest pioruński ściśliwiec; za bardzo nie zaniżaj obwodu Powodzenia 🖐️

Gość jesli obwod jest odpowiednio
scisly to nie powinno byc problemu ze stanikiem bez ramiaczek, bo w koncu tak jak napisal ktos wyzej, to glownie obwod trzyma biust:)

Gość njbhvgcfdx nawraca
nie dobiera się tak jak w tabelce bo staniki z płotna nie są 75obwód zmieści się na 85-90 spokojnie w obwodzie ,czy wiecie ,że 95% Polek ma źle dobrane rozmiary biustonoszy?ja dzięki mahedzie należę do 5% dziwię się ,że kobiety tak się torturują zamiast zadać sobie odrobinę trudu mnie już bierze obrzydzenie jak patrze na rodaczki u których stanik jest zaraz nad pępkiem albo spod koszulki przebija na karku zapięcie buły i czterocycki oraz zanawieski pod pachowe a fuuuj albo rozsmarowany biust na klacie uciekający pod pachy nawet 0 obwiśnie jeśli bedziecie tak torturować wasze biusty NIE RÓBCIE OBORY NA ULICACH