Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

bardzo mnie to boli... tak byc nie powinno

Polecane posty

ah Moja mama bardziej kocha moja o 2 lata starsza siostre.. mimo tego ze zrobiła co chciała i na co mama sie nie zgadzała.. po pierwsze siostra ( ma 21 lat)znalazla sobie o 12 lat starszego chlopaka po rozwodzie z dzieckiem.. moja mama byla i jest temu przeciwna.. sisotra nie zdeala matury nie poszla na studia tylko wyjechala za granice z chlopakiem.. na co mama tez sie nie zgadzala ile bylo placzu mowie wam.. zawsze na wszystko jej pozwalala dawala jej pieniadze na wszystko co chciala zawsze widzialam ze ja kocha bardziej i widze to teraz mimo ze sisotra zrobila jej taka krzywde.. ona nadal ciagle jest tak bardzo za sisotra nie wiem dlaczego.. jak ona chiala jechac na wakacje mama wycuagala pieniadze i dawala jak ja chce.. to zaraz sa krzyki wymowki zakazy itp.. jak chiala isc na prawo jazdy mama dala ja chce isc prosze ja a ona mowi ze mam sobie zarobic to pojde.. mowia ze na studia zaoczne mi nie dadza.. ze mam isc na dzienne ze jak chce isc na zaoczne to mam sobie zapracowac ..moja isostra wogole nie poszla ...kupili jej auto jak zdala prawo jazdy a ja ja nie mam nic ..ciagle slysze tyle ze moja sisotra to i tamto.. dlaczego tak jest.. tak bardzo mi przykro ze rodzice bardziej kochaja siostre niz mnie...bardzo mnie to boli.. od zawsze bylam ta gorsza..mimo ze tak bardzo sie staram

Gość powiedz im to
wypomnij to wszystko co moiwsz tutaj ...

Gość smutne to xx
wiesz jezeli piszesz powaznie to smutno to . porozmawiaj z nimi i zapytaj . moze zaszlas im jakos za skore , zajebalas ich zaufanie ?

Gość cudaczna
bo może Ciebie adoptowali :D

nic im nie zorbilam zawsze staram sie pomagac jak moge.. mimo tego ze do pzona chodze do kszoly przychodze do odmu mam sporo nauki to sprzatam chodze po zakupy ..staram sie mamie pomagac ale ona nigdy nie doceniala tego.. zawsze cos robie zle nie tak albo owi ze nic nie orbie mimo tego ze ja naprawde sie staram.. nie wiem dlaczego tak jest..naprawde mi przykro, az ise plakac cche wiecie...

to moja siostra zrobila tyle glupich rzeczy a mama nadal jest tak bardzo za nia ..mimo ze zakazala spotykac sie z tym chlopakiem ona sie z nim przez rok potajemnie spotyklala pzoniej sie do niego wyprowadzila nie zdala matury i wyjechala za granice..

Gość mlCzarna
to moze przestń się starac... idz do tej pracy zarób na siebie, jak beda starzy i schorowani to przyjda w łaske... a przeciez zemsta bywa słodka

ja mam w ym roku mature i tak jak mowie pozno wracam ze skzoly i najczesciej czas po skzole spedzam przy ksiazkach.. kiedy mam chodzic do pracy..

Gość mlCzarna
no to pomęcz sie jeszcze troche a potem niech spadaja

Tak bardzo chcialabym zeby rodzice kochali mnie tak samo jak moja sostre i zeby nie robili wyroznien..

moze ja kiedys sobie cos zrobie to wtedy zrozumieja jak bardzo mnie nie doceniali i jak bardzo odsuwali mnie na bok