Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

O tobie z ..................... tobą

Polecane posty

Gość Anioły.....
to mam zagwozdke :D musze zmierzyc swoje potrzeby i obawy...ciekawe co na koncu wygra ;)

Gość Anioły.....
to nie bedzie latwe...a intuicja mi podpowiada zeby trzymac sie od facetow z daleka :D

Gość Anioły.....
Mysle tez o Tobie, co by Cie swoimi blokadami nie skrzywdzic i dlatego tez to nie jest pod tym wzgledem proste

intuicja Cie kłamie bo prędzęj czy puźniej będziesz potrzebować faceta :) ale czekanie na puźniej nie jest dobre potem może być za puźno

Gość Anioły.....
czasem jest za wczesnie na pewne decyzje, a szczegolnie te , ktore dotycza drugiej osoby. Taki twardziel jestes? :D

No racja ;) nie dajesz sobie sobie szansy ;) pora zmienić swoje życie ;) Twardziel :P no nie aż taki jak wygląda ;)

Gość Anioły.....
I Ty chcesz je zmienic? tylko pytanie : na lepsze czy na gorsze? ;) Czesto Ci, ktorzy wygladaja na twardzieli maja w srodku malego, wystraszonego chlopca :P

Gość Anioły.....
Masz Ty chlopie optymizmu w sobie spora dawke :) Oddaj troche ;)

Gość Anioły.....
Gorzej jak ja w koncu bede chciala a Ty sie rozmyslisz :D

Ja chcę zostawić cząstke siebię w tobie pokazać Ci że jednak życie jest piękne choć wydaje Ci się inaczej ;)

Gość Anioły.....
To nie tak. Dla mnie zycie nadal ma wielka wartosc i moze byc piekne, tylko ze nieupatruje juz tego szczescia w byciu z druga osoba. Szczescie mozna realizowac tez na wiele innych sposobow. To fakt, ze bedzie czegos brakowac, w sumie tego najwazniejszego ale mozna nauczyc sie bez tego zyc.

Gość Anioły.....
Pamietasz dlaczego zwrocilam na Ciebie uwage pierwszy raz?

Tak się tylko wydaje że można .Każdy ja ty oni wszyscy jesteśmy uzależnieni od siebie ;) czy się znamy czy nie. Nie nauczysz się tego nie da się żyć samemu nie wypełnisz tej pustki niczym ..

To mnie interesi bo przez to że szanuje kobiety zostałem nazwany kafeteryjnym podrywaczem ;)

Gość Anioły.....
Ogromnym podobienstwem wypowiedzi, pogladow, stosunkiem do kobiet, stylem pisania a nawet tymi samymi literowkami . Tego sie boje

Niestety nie znam twojej histori a chciałbym poznać Chciałbym wiedzieć przed czym tak uciekasz

Strach jest tym co nas zatrzymuje w życiu zabiera nam motywacje do rozwoju i zapominamy o tym że to my mamy nad tym wszystkim kontrole ;)

Gość Anioły.....
tak, masz kontrole dokad nie oddasz swojego serca. Przeciez wiesz, ze osoba , ktora jest Ci najblizsza ma najwieksza moc ranienia.

Gość Anioły.....
ta osoba byla najblizsza , ale okazala sie............... reszte przemilcze

Gość Anioły.....
znow mam pecha :/ moja uzywka mi sie skonczyla ;)

Nie tylko ty cierpisz. Choć jestem osobą silną psychicznie to budząc się rano myśle czmu nie mam pod ręka pistoletu strzelił bym sobie z chęcią w skroń . Ale co rano podejmuje walke i nie dopuszczam do siebie myśli że mam spędzic życie sam walcze.