Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pelna-obawy

Ja mam 47 a on tylko 32

Polecane posty

Gość pelna-obawy
poprostu nie wiem co mam zrobic

Gość pelna-obawy
to nie prowokacja...to wszystko dzieje sie naprawde

Gość pelna-obawy
i dzieki wszystkim za opinie

widac , z emasz watpliwosci a jsli je masz to pewnei bedziesz je miala caly czas a to znaczy ze nie bedziesz zla w harmnii z sama soba wiec nie bedziesz szczesliwa!

Gość Brygitta po 40
Jakas głupia baba. Po 4 latach nagle ją olśniło, czy to ma sens. Ja mam 44 lata a mój facet tez 32, miął mnóstwo bab przede mną wyszalał sie wyszumiał i teraz ze mną chce sie zestarzeć - haha. Nie mam żadnych wątpliwości, jesteśmy szczęśliwi, właśnie zamieszkalismy razem i wszyscy dookoła normalnie akceptują nasz związek. Oboje mamy dzieci, więc tego problemu nie ma. Tez myslę że to prowokacja, kobieta 47 letnia nie byłaby tak głupia.

Gość pelna-obawy
to nie prowokacja...problem jest taki, ze od dwoch lat flirtuje w pracy z kolega i stwierdzilismy, ze kochamy sie i chcemy byc razem, jednak nie wiem czy rozbijac moj zwiazek i byc z nim, ktory jest prawie w moim wieku i jestesmy jakby dla siebie stworzeni..to jest moj dylemat..ah on ma tez rodzine, ale powiedzial ze nie kocha zony i dla mnie odejdzie od niej

Gość mysliciel42
mam sceptyczne podejscie do takich zwiazkow z duza roznic wieku, niektorym udaje sie ale wiekszosc rozpada sie szybko

Gość mysliciel42
poprostu o wiele starsze kobiety maja dosc dziwne podejscie do bardzo mlodych mezczyzn i te kobiety wiedza ,ze czas dziala tylko na ich niekorzysc...co to za zwiazek gdy ona po 50 a on jeszcze przed 40? ci ludzie sa w ogromnie roznym etapie zycia, co moze ich laczyc...seks, przyzwyczajenie, wygoda ...ale biologia da o sobie w koncu znac

Gość jasnowloska
ona szuka odmlodzenia i duzo seksu a on szuka mamusi, ktora wypierze, posprzata i ugotuje obiadzik. Zdradzic go nie zdradzi bo juz stara wiec i bezpieczny jest...to chyba wygodnictwo, ale ze kobiety decyduja sie na takie zwiazki to jest dla mnie bardzo dziwne

Gość zawsze_szalona
to chyba taka moda, jak faceci moga to my chyba tez..nieprawdaz? jak bede stara i dobrze wygladac to moze tez znajde sobie takiego ogiera, tylko nie az tak mlodego jak ten, bo ten to poprostu gowniarz dla niej, co ona ma w glowie?

Gość mysliciel42
Brigitta..poczekaj pare lat jak poleci ci 50 i wtedy zobaczymy czy bedzie nadal tak cie kochal? zapomnialas o menopauzie i poczatku starosci? on bedzie jeszcze przed 40 i zapewne bedzie latal za mlodszymi..no chyba ze jeste brzydki, lysy i gruby

Gość mysliciel42
a czy sie wyszumial to sie jeszcze okaze bo po 40 wiekszosci facetom zupelnie odbija, wiem cos o tym z wlasnego doswiadczenia i doswiadczenia moich kolegow

Gość mysliciel42
i z wlasnego doswiadczenia wiem ze kobiety po 50 zmieniaja sie radykalnie..fizycznie i psychicznie, ale tobie moze sie uda wygladac mlodo i czuc sie mlodo..kto wie? zycze ci powodzenia...moze ci sie uda...

Gość dla mnieeee
to prowokacja..kobieta w wieku 47 lat pisze w tak dziwny sposob? hm

Gość mysliciel42
zastanawiam sie dlaczego tak wiele kobiet uwaza ze to prowokacja? po czym to poznac

Gość pelna_obawy
a ja was zapewniam ze to nie prowokacja i to wszystko dzieje sie naprawde

Gość pelna-obawy
tyklo ze to pisze kolezanka z pracy tej 47-latki, ktora o wszystkim wie zna caly problem i tak to widzi

Gość pelna_obawy
i chcialaby jej jakos pomoc, dlaczego wiec wszyscy myslicie ze to powokacja?