Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joleczka2346677

szukam fioletowej torebki! moze ktos pomoc?

Polecane posty

Gość joleczka2346677

mam fioletowe buciki i chcialabym sprawic sobie do tego fajna fioletowa torebke, ale jestem niska dlatego nie chce takiej ogromnej jak sa teraz modne... raczej taka sredniej wielkosci czy widzial ktos gdzies jakas ?

Gość joleczka2346677
chcialabym jeszcze dodac, ze nigdy nie kupywalam sobie torebek bo do tej pory nie byly mi poprostu potrzebne .... wiem jakie sa modne teraz ale jakie nosi sie latem ? mozna taka sama nosic zima i latem ? bo widzialam wiele toreb duzych rozmiarow rowniez i na lato, tylko inna kolorystyka. .. chcialabym taka ktora troche ponosze a nie 2 miesiace

Gość asfdsgdfh
boziu:D fioletowe buty i torebka no nie moge masakra

Gość joleczka2346677
nie podoba Ci sie kolor czy uwazasz ze nie pasuje .......... ?? ja prosilam o pomoc w znalezieniu a nie o krytyke

asfdsgdfh chodziło chyba o to,że już od dawna nie dopasowuje się koloru butów do koloru torebki ( no chyba,że mowa o kolorze czarnym, bo to już klasyka), bo jest to niemodne pójście na łatwiznę,że tak się wyrażę.

Gość joleczka2346677
no wlasnie zapytalam czy to nie pasuje... w takim razie jaka powinnam dobrac do fioletowych butow? wydawalo mi sie ze dodatki powinny byc w jednym kolorze i duzo osob widze w ten sposob ubranych ... buty i pasek lub buty i torebka w jednym kolorze. moim zdaniem to wyglada poprostu ladnie ... nie podoba mi sie jak wszystko jest w innym kolorze, tylko np garderoba w jednym lub w dwoch kolorach to jak to wkoncu jest?

Gość jak nie
"kupywałas" to nie "kupywuj" tylko idz sie polskiego ucz...