Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tableteczka

Taletki anty-pomocy

Polecane posty

Gość Tableteczka

Witam:) Biore tabletki anty prawie rok. Ostatnio zrobiłam 2 miesiace przerwy bo poprostu nie byly mi potrszebne . Teraz znowu zaczełam brac i to co sie ze mna dzieje to jest masakra. Jestem przy 10 tabletce i przez ten okres zadnej nocy normalnie nie przespałam, ciagle jest mi niedobrze i boli mnie zeładek. Tabletki ktore biore to Rigewidon Moge przerwac branie tabletek przy 10 tabletce bo nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam?? Mialyscie tak ?

najmniejsza przerwa jaka jest zalecana to 3 miesiace .. hormony to nie zabawka .. moim zdaniem jak sie bardzo zle czujesz to rzuc calkiem te tabletki .

Gość Tableteczka
Rzuce je i narazie nie chce na nie patrzec ale nie wiem czy moge teraz przy tej 10 tabletce i czy to nie spowoduje komplikacji??Chcialam isd do ginekologa ale najwczesniej moge isc w piatek a nie wiem czy tyle dam rade wytrzymac?

Gość nie można rzucac
tabsów w trakcie opakowania!!!

Gość Tableteczka
czyli jak nie mozna to mam sie jeszcze meczyc prawie dwa tygodnie. Ja przez te 10 dni nie przespalam ani jednej nocy w calosci, myslaąłm , ze dam rade ale po dzisiejszej to czyba nie dam.

Gość ale bzdury
pewnie ze mozna jesli zele sie czujesz to ich nie bierz po kilku dniach bedziesz plamic ale to normalne po tym i i nic sie zlego dziac nie bedzie!! Po tej przerwie idz do lekarza bo nie wiadomo czym sopowodowane jest twoje zle samopoczucie?? Ja tez odstawilam w trakcie i nic mi nie bylo wrecz lekarz kazal mi odrzucic bo szlam na operacje ale to juz inna historia:) smialo je odstaw bo lepiej ich nie brac jak masz sie tak zle czuc:)

Gość nie można rzucac
tak tak łykaj sobie jak cukiereczki, jak ci się będzi epodobało:o

Gość ale bzdury
moze powinnas brac inne bo te ci nie odpowiadaja? cvzesto sie to zdarza ze tableki sa zle dobrane

Gość Tableteczka
No dzisiaj juz nie wezme tabletki. mam nadzieje , ze jakos wszystko sie unormuje. A ile dni po odstawieniu moze wystapic te krwawienie?

Gość ale bzdury
tak jak wczesniej jak robilas przewe w braniu tj. ok 4 dnia zazwyczaj wystepuje a bynajmniej tak bylo u mnie ale kazdy organizm jest inny

Gość a poprzednie tabletki
były te same? Bo mówisz, że miałaś przerwę

Gość Tableteczka
tak , te same. Brałam Rigewidon i nic mi po nim nie było , teraz znowu biore sie straszanie zle sie czuje.

Gość a poprzednie tabletki
to może nie tabletki są przyczyną tego złego samopoczucia? Bo skoro wcześniej było ok, to znaczy, że to inna przyczyna

Gość ...........pikus
ja tez biore tabletki tylko maz sie pyta po co?skoro sex przez dwa miesiace byl moze 3 razy ...........tak moje libido spadlo do -100% no wlasnie czy warto sie truc tabletkami jezeli kochamy sie tak zadko????????? jak nie bralam tabletek to tak 5-8-razy bylo w miesiacu a teraz to juz katastrofa

Gość hahahahahahaha
szok to moze jakies porady poszukajcie albo w ogole sie rozejsc:P

Gość Tableteczka
ja zrobilam przerwe na dwa miesiace i moj gin powiedzial ze moge ja zrobic , a zrobilam jan wlasnie dlatego , ze moj mial pelno wyjazdow z pracy a ja sporo pracy i nawet nie mielismy czasu , zeby sie widywac czesto , a co dopiero mowic o kochaniu. Teraz wróciłąm do tebletek i dosłownie od 2 tabletki czuje sie masakrycznie:(