Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarodziejka Nocy

Ci ludzie...

Polecane posty

Gość Czarodziejka Nocy

Nie wiem... Weszłam tu przez przypadek i to, co zobaczyłam mnie przeraziło. Nie wiem, czy to ludzie, którzy tu wchodzą, to kompletne pospólstwo, czy może więcej osób tak się zachowuje! Wstyd dziewczętom, że są dziewicami! To nienormalne. Mam zamiar zostać dziewicą do końca życia , a zapewne jak ktoś mnie zobaczy, to nie uwierzy... Ale nie chodzi tu o moje ubrania, tylko samą urodę. Wy jesteście dnem moralnym... Takich ludzi powinno być znacznie mniej.

Gość MordeczkaLucka
Kobieto jestes zdrowa na umysle ? Przeczytaj to co napisalas ... Leczysz sie ?

Gość KafeEdka
to ze Ty postanawiasz byc nietknieta nie zobowiązuje Cię do oceniania postepowania innych :P Nie psi?? to wyjdz stąd i nie czytaj ;)🖐️

Gość Czarodziejka Nocy
Ja po prostu chciałabym, żeby ludzie byli inni! Lepsi! A nie takie pospólstwo... Jestem 19-wieczna, dlatego nie potrafię was zrozumieć... Trochę rozumiem... Ale ludzie tacy jak wy, nie szanują ludzi tak czystych jak ja i to jest najgorsze...

Ja też jako jedna z nielicznych jestem z wyższych arystokratycznych sfer :classic_cool: Warkoczyk 🌼 ma rację - reszta to pospólstwo - a ich miejsce jest w czworakach 🖐️

Gość MordeczkaLucka
Czarodziejko ... Pozwol abym zostal Twoim podstopkiem. Bede rozkoszowal sie zapachem Twoich 19-wiecznych skarpetek... Chetnie rowniez zostane Twoja gabka do mycia... Z wyrazami szacunku ! Twoje Przeznaczenie !

"....Jestem 19-wieczna...."' ja pirdole jaka ty stara jesteś, nic dziwnego że dziewica

Gość Czarodziejka Nocy
Zapewne też słuchacie przeznaczonej dla was muzyki, np. Hip-hopu... To straszne tak żyć... W świecie możemy odnaleźć tyle subtelnego piękna, które napełni nasze życie uczuciem magii. Np. w zabawie lalkami Barbie, lub oglądaniem starej szuflady, gdzie do dziś na pamiątkę pozostawione są papiloty, jakimi mama i babcia lokowały mi włosy, jak miałam 3 lata... Ta subtelna deszczowa, polska pogoda... To wszystko może dać niezwykle wiele radości, gdy nauczymi się ją czerpać... Nasze życie stanie się znacznie pełniejsze.

no tak Czarodziejko Nocy -Tobie tylko w głowie twoje ubrania, moralność i uroda - z takimi zadufanymi w sobie osobami trudno polemizować...

Gość Czarodziejka Nocy
Dla mnie najbardziej liczy się tajemnicza głębia...

Gość MordeczkaLucka
... a ja w swojej szufladzie mam jeszcze zuzyte prezerwatywy z zeszlego roku... fajnie jest tak powspominac, ehhh te stare dobre czasy....

Gość MordeczkaLucka
... tajemnicza glebia szuflady ? Zapraszam do mojej szopy... od 70lat nie byla sprzatana... Gwarantuje, ze glebia doznan gwarantofana !

"Zapewne też słuchacie przeznaczonej dla was muzyki, np. Hip-hopu" hmm z tego rozumowania wynika ze każdy musi się dostosować do jakiegoś stereotypu człowieka... ludzie nie lubią żyć stereotypami

tak.... głebokie przemyslenie...cały czas jestem mono typem

może jakies kwadro zorganizujemy w zamku komety?

to jednak ty jesteś z pospólstwa 19-sto wiecznego,bo arystokracja to nie takie orgietki urządzała w swoich zamkach .Chyba jeszcze do tego nie czytałaś książek

Gość MordeczkaLucka
uslyszalem slowo orgietka ? kto i gdzie ? juz sa zapisy ? cmon...

tak. zapisy u mnie... orgia u mnie... konsumpcja na miejscu

Gość KafeEdka
to w koncu ta orgia u Ciebie czy u Warkocza :P bo to dla mnie róznica ;)

a gdzie masz bliżej edka, bo towarzystwo to samo a u warkocze to przeciągi takie że zaciążyc można

Gość KafeEdka
Yob mnie ciąza nie grozi ;) za to dobre towarzystwo wskazane :D

Edka a z kad jestes...albo jak daleko od poznania. A aironka zapisać:)?

Gość Czarodziejka Nocy
Pragnę zachować dziewictwo do śmierci aby móc w wieku 67 lat z dumnie podniesiona głową poddać się badaniom ginegologicznym przeprowadzanym przez odbyt aby nie naruszyć mam drogocennej błony dziewiczej :)

Gość Czarodziejka Nocy
Wiecie co... Jeszcze ktoś fałszuje, że za mnie pisze. Ta osoba pisząca o tym wieku 67 lat sfałszowała mnie. To nie ja pisałam.