Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

creamik

czy ideały są nudne??

Polecane posty

12:09 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery 11:21 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery coz za gleboka dyskusja zacznijcie lepiej od definicji idealow i okaze sie ze jeden o kozie a drugi o wozie dziwny jest ten swiat FYI Deko temu???

moze sobie poszuaj jak nie wiesz, wszystko kawa na ławe chcesz? moje pytanie co do idealy było pytaniem na które każdy sobie miał sam odpowiedzieć.

zawsze szczera_ ..powaga tak mówili w programie naukowym :) nie tylko oglądam mtv:P

Gość Brygitta po 40
OK czym jest ideał? Kobieta: wygląd idealny dla tego konkretnego faceta, zawsze miła, uśmiechnięta, zakochana, oddana, mozna się z nią posmiać, pożartować ale tez powaznie porozmawiać. Dba o swojego faceta, lubi i potrafi gotować. W łóżku zajebisty sex.

Gość Brygitta po 40
Po pojęciem "oddana" to znaczy szczera, uczciwa, wierna.

Kobieta: wygląd idealny dla tego konkretnego faceta, zawsze miła, uśmiechnięta, zakochana, oddana, mozna się z nią posmiać, pożartować ale tez powaznie porozmawiać. Dba o swojego faceta, lubi i potrafi gotować. W łóżku zaj**isty sex. eeee yyyy hmmm....no ....ten ..ja pier.....;-)

czytac sie tego nie da :) normalnie jak forum na onecie ,, porażek ciąg dalszy:o

ja oglądam różne programy np polsat sport , tvn ,polsat długo by wymieniac

Gość Brygitta po 40
Jeszcze: Nie jest obrażalska, nie jest kłótliwa, nie czepia sie drobiazgów, nie jest obsesyjnie zazdrosna ale troche w granicach rozsądku tak - bo przeciez nie ma miłości bez zazdrości

Brygitta po 40 OK czym jest ideał? Kobieta: wygląd idealny dla tego konkretnego faceta, zawsze miła, uśmiechnięta, zakochana, oddana, mozna się z nią posmiać, pożartować ale tez powaznie porozmawiać. Dba o swojego faceta, lubi i potrafi gotować. W łóżku zaj**isty sex. dlugo nad tym myslalas? :P hahah

Gość Brygitta po 40
Co powiecie na kobietę, która opisałam? Można ją podciągnąć pod pojęcie "ideału"

Gość Brygitta po 40
Nie myslałam wcale, opisałam siebie i to co we mnie kocha mój facet, za co mnie ceni

czasem mi sie zdarzy przeczytac komentarze pod jakims artykułem na onecie.

Gość 9870
dla każdego co innego jest ideałem. no owszem kobieta opisana przez brygitę może być ideałem ale na pewno jakies wady też się znajdą