Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laura272

brzuszki w łóżkach

Polecane posty

postanowiłam założyć profil dla mam,leżących w łóżkach w ciąży i tych które maja kłopoty w ciąży. Chętne dopisujcie się!!!!

gosian fajnie że odezwałaś się co u Ciebie?który to tydzień ciąży i co Ci dolega?

Za 2 dni 27 tc. Przedwczesne skurcze, od 20 tc biorę leki na podtrzymanie. Ciąża zwiększonego ryzyka bo bliźniacza. A jakjest w Twoim przypadku?

także 27tydzień i plamienia szyjka zamknięta,łożysko ok i nie wiadomo skąd one także twardnieje mi czasami brzuszek-z 3 razy dziennie ile masz lat?

29. Lekarz Ci nie mówił, że jak twardnieje brzuch to są skurcze?

Ja krwawiłam na początku gdzieś do 10tc, ale już wszystko jest ok. Wtedy odkleiła się kosmówka, teraz wszystko już się zagoiło.

to ja też do was u mnie 24 tydz. ciąży plamienia ( nie wiadomo skad były , bo łożysko ok. krwiaków też nie ma ) i własnie lekkie skurcze teraz juz tylko rozkurczowe leki

Ja biorę typowe leki na podtrzymanie bo mój gin jest przeciwny nospie w ciąży. Biorę Fenoterol, Isoptin i Magne B6.

ja teraz też no-spe , mg. , luteinę i dodatkowo witamine c w kosmicznej ilosci a t dlatego ze miałam czeste infekcje pochwy i żeby "skwasić" odczyn moczu ech mam nadzieje ze bedzie juz dobrze bo od 3 tygodni nic mi nie dolega wiec moze to bedzie ostatni tydzien lezenia w domu jutro ide do lekarza a pojutrze do położnej

Gość przyszla mama24
to ja też sie dopisuje do topiku:)tez leze w łóżeczku przedwczesne skurcze rozwarcie na 2,5 centymetra no i zalozyli w szpitalu krążek i kazali lezec 32 tydzien ciazy

a ile macie lat? i skąd jesteście ? ja mam 25 lat i mieszkam w uk. w Yorku i straszecznie sie nudze jak mąż siedzi w pracy ..... :(

Gość przyszla mama24
latek 24 i jestem z Świnoujścia .no jeszcze troszke ale u nas sa tacy lekarze ze bardziej sie ich boje niz tego porodu :)

będzie dobrze zobaczysz..... zresztą dużo zależy od połżnej , bo lekarz to jest wzywany tylko wtedy gdy jest jakis problem

Witam Was kobitki:) ja mam problem a raczej dziadzia z układem kielichowo miedniczkowym :( mam nadzieje ze te miedniczki nie beda sie powiekszac sporo poczytałam na ten temat bo 1 lekarz paniki narobił 2 ze to sie zdarza i to taka gadka:/ Pozdrawiam i 3mam kciuki za Was

buteleczka a jakie problemy ma twoja dzidzia ..... bo ja mam wrodzoną wade nerek a dokladniej to kielichowe rozdwojenie ukladu moczowego i powiększone miedniczki nerkowe do tego 2 nerki ekstra ;) taki ze mne stworek a problemy byly u mnie tylko przy przeziebieniu

małamysza bierzesz zwykłą no spe czy forte? ja ta zwykłą ja mam 27lat i jestem z wlkp to moja druga ciąża mam już synka 5letniego,z nim to nie miałam takich przebojów w ciąży skąd znam to uczucie osamotnienia w łóżku chociaż staram sie trochę chodzić siedzieć to i tak do zwariowania dobrze że mam kompana synka który trochę mi humor poprawia bo inaczej załamka mąz od rana do wieczora poza domem nawet zakupów nie ma kto mi zrobić

w ogóle mam chwile załamania tym wszystkim i wtedy łzy same nachodzą mi do oczu sama nie wiem co mi wolno a co nie lekarz konkretnie nic nie powiedział wypoczywać i tyle a kto ma domem się zająć? pomaga mi teściowa,mąż i czasami odwiedza nas mama

Laura głowa do góry. Co tam dom dzidzia najważniejsza. Masz chociaż synka który dotrzymuje Ci towarzystwa. Ja mam synka 17-miesięcznego i niestety codziennie mąż jadąc rano do pracy zawozi go do babci bo ja się nim nie mogę zająć :( i przywozi jak wraca z pracy. Czasem się z małym pobawię, ale też krótko i tylko takie tam drobiazgi, które nie wymagaja wysiłku. też jestem z wielkopolski.

ja teraz biore ta normalna no spe wczesniej brałam forte co do domu no coz nie muzeum i nie trzeba ciagle sprzatac latac i w ogole dziecko najwazniejsze......... teraz tez za bardzo nie wiem co mi wolno wczesniej miałam w ogole zakaz chodzenia tyle co do kibelka a teraz kazał odpoczywac i tak siebie obserwuje cos zrobie i ide sie polozyc rzeby sie nie przemeczyc dzis nawet wyszlam po chleb do sklepu ;) pomalutku i wszystko jest ok.

laura cie odwiedza mama tesciowka a ja biedny zuczek to na psiappsiole zdana jestem bo wszyscy w polsce siedza i telefoniki zostały tylko .... a synek pewnie ci tez czas umili

ja zaglądam chwilami staram się ograniczać korzystanie z laptopa bo słyszałam ozłym wpływie na dziecko promieni fakt mąż już w domu wykąpał synka,ja zrobiłam kolacje,wykąpałam się już i dalej sobie leże myszka,kiedy miałaś te plamienie? ja 2 tyg.temu w sumie to całą ciąże mam jakieś niespodzianki od samego początku nerwy,zmartwienia byle wytrwać do maja miłego wieczoru dziewczyny