Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo bardzo smutna mama

czy ktoraś rozeszla się z mężem mając malutkie dziecko??

Polecane posty

bo ja włąsnie tak, a dziecko ma 10 miesięcy, jestem po prostu zalamana

Gość słoneczkowata
A co się stało, że się rozeszliście? Nie da się naprawić waszego małżeństwa?? :(

a to bardzo długa historia, po prostu chciał rządzić żeby wszystko bylo tak jak on chce, nawet moi rodzice nie mieli wstępu do mojego mieszkania :/

Gość NIVKA
tak moj mial 3 miesiace tez jak poprzedniczki jak sie rozeszlam, teraz ma 12 lat i nie zaluje tamtej decyzji:)

Jak urodzilam pierwszego syna to od samego poczatku wychowywalam go sama ,bardzo duzo pomagala mi mama.Nie zaluje swojej decyzji.

najbardziej sie boję zeby nie chciał mi zabrac dziecka, coprawda m,owi ze nie bedzie chcial ale nie wiem czy mu wierzyć no masakra :/

Ja pamietam, jak zostalam sama z dzieckiem i maly mial 3 miesiace, to byl dla mnie normalnie koniec swiata. Ale nie zaluje, wrecz przeciwnie, jestem szczesliwa, ze rozstalam sie z tym czlowiekiem. wiele pieknych rzeczy w zyciu by mnie ominelo, gdybym z nim byla wtedy. Dzis moj syn ma ponad 6 lat, nadal jestem sama, aczkolwiek po wielu doswiadczeniach. :)

Tez dlugo bylam sama,dopiero jak syn konczyl zerówke to poznalam faceta ,mamy dziecko i jestem szczesliwa.Glowa do gory ,bedzie dobrze.