Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słoneczniki00

miłość z internetu?

Polecane posty

i co? nie dość że przez Ciebie rzucił narzeczoną to ejszcze pomysł, co to za facet co mimo że planuje spedzić z kimś życie spotyka się z kobietami z potrali randkowych zal a może to wcale takie proste nie jst

ja poznalam mojego na fotce... i jakos ze soba wytrzymujemy od okolo 1,5roku, ale poczatki byly naprawde trudne... wszedzie sie da kogos znalesc :)

a co to za portal;):P dobrze to bede pamiec 5 dni po mnie:P

Gość Brygitta po 40
To nie jest tak, że miał cudowny związek a jednoczesnie szukała w necie wrażeń. Tamten związek się sypał, on nie był szczęśliwy, ale szkoda mu trochę było tamtej kobiety tak rzucać od razxu, chciał to zrobić stopniowo. Zalogował się na tym portalu i niedługo mnie poznał. Zaiskrzyło i to był boddziec żeby tamten związek szybciej zakończyć. Skorzystał z okazji kolejnej kłótni i się od niej wyprowadził. Ona nie była jego idealną kobietą - ja tak. Cenie bardzo szczerość, inny by się nie przyznał do tego a on wyznał mi wszystko od razu.

Gość Mała Aniutka
ja osobiście nie miałam stałego związku z internetu choć chodziłam na randki i nawet miałąm kilka razy seks :P ale faceci okazywali się babiarzami szukającymi darmowego seksu. teraz szukam dalej i jestem bardziej ostrożna. znam jednak dwie pary poznane przez net. jedna para poznała sie na czacie i sa ze sobą 5 lat a druga para na portalu randkowym Sympatia i sa ze sobą rok. obie pary bardzo szczęśliwe i stałe związki.

Gość całkowicie annonimmowo
Wstydzę się bardzo tego co robiłam. Miałam mnóstwo internetowych romansów. Potrafiłam po prostu zaliczyć faceta bo był przystojny. Teraz widzę że było to głupie. Miłości nie znalazłam.

Gość draccula lady
w obecnych czasach to norma coraz więcej związków jest poznanych w ten sposób. po co zakładac tak oczywiste tematy i to którys juz z kolei

bo dla mnie nie jest to kolejny temat, tylko pierwszy... a poza tym jeśli o czymś warto mówić, i sa osoby, które chcą rozmawiać, to czemu nie?

Gość borkosia844
Moim zdaniem jest to możliwe, sama niedawno poznałam chłopaka na portalu randkowym kochaj.pl i wszystko zmierza w kierunku miłości i udanego związku. Wszystko zależy od tego jak dobre jesteście dobrani.