Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewtajemniczona

dni płodne czy bezpłodne?

Polecane posty

Gość niewtajemniczona

Witam. Mam ogromny problem. moj cykl trwa 32 dni. Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia,zastosowaliśmy tzw stosunek przerywany. Był to 9 dzien cyklu. Czy jest mozliwe, że zaszłam w ciąże?Błagam o pomoc!Juz teraz się panicznie boję bo w naszej sytuacji nie mozemy sobie pozwolic na dzidziusia;(

Jeżeli masz cykle 32 dniowe to owulacja przypada u Ciebie między 14 a 21 dniem cyklu.

Gość koteczekkkk
jak mnie rozwalają takie tematy:o jak nie mozesz sobie pozwolić na dzidziusia to nie kochaj sie bez zabezpieczenia nawet w miesiączkę!!!kobieto!!!!!teoretycznie to był dzień niepłodny.Ale czasami teoria swoje a praktyka swoje.Wystarczy przesunięcie owulacji + żywotność plemnika i dziecko jest.

Przy stosunku przerywanym jest małe prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, ale zawsze jakieś jest. Teoretycznie nie powinnaś zajść w ciążę, ale cykl może Ci się akurat w tym cyklu skrócić i owulacja wystąpi wcześniej no i jest niespodzianka gotowa.

Gość markotka-idiotka
nawet sie rymuje

o co ci chodzi? Przecież napisałam wyraźnie, że jest prawdopodobieństwo zajścia w ciążę, ale mniejsze!!!

Gość koteczekkkk
a czy to topik i problem markotki że sie czepiłaś????? i gdzie ona napisała,że stosunek przerywany to metoda anty??????????

Gość koteczekkkk
ktoś szuka tematu do ujadania,oczywiscie dyskusja zupełnie nie na temat:o nudzi ci się???

koteczek jak nie ma się nic innego do napisania, to trzeba się kogoś czepić :( Lepiej by lekcje poszły odrabiać!!!

Gość niewtajemniczona
Obrazac i wyzywac nikt mnie nie musi...smarkula nie jestem. jestem ze swoim facetem juz ponad 2 lata i pierwszy raz zdarzla nam sie taka sytuacja. Prosze nie potępiać bo zapewne niejedno z was ma podobna sytuacje za soba. Prosiłam tylko o pomoc a tu od razu oszczerstwa;/

Gość koteczekkkk
ja akurat nie mam takiej sytuacji za sobą.Nigdy nie zdarzyło mi się nie pomyśleć o konsekwencjach.Nie pozwoliłabym sobie na stosunek przerywany nie chcac dziecka

a mnie sie zdarzyło bo jestem normalnym człowiekiem z krwi i kości ze swoimi słabościami. Konsekwencji wówczas nie było żadnych. Pozdrawiam.

Gość markotka-idiotka
a tak tak odpowiedzialne smarkule Głupie jestescie i finito!! markotka idotka.

kurcze dziewczyny ledwo sie ferie zaczeły a juz te dzieciaki przy kompach..... ech rodziców nie stac było na wyjazd to siedzi taka pomarancza i wyzywa ludzi z żalu..... Dziewczynko, zapoznaj sie z ofertą miejskiego domu kultury, napewno mają program zima w mieście.

Gość markotka-idiotka
a co madonna w lublinie proponuja?? zapodaj mamusko odpowiedzialna

heheheh masz niestety nie aktualne wiadomości bo ja w lublinie nie mieszkam:) ale miło że aż tak sie postarałas:)