Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samanta 22

Pytanie do luksusowych pan do towarzystwa

Polecane posty

Gość Samanta22
Ajak już bardzo checie wiedzieć oba dyplomy mam z francuskiego. Jeden na wydziale z połykiem a drugi bez :P

Gość ghjfkf
Napewno... "TWA" KIERUNKI:P

Prawdę mówiąc, nie wierzę w te fakultety i to ze nie mozesz znaleźć lepszej klienteli. No ale zamieszania narobiłaś. Zapytaj Purpurową Łzę.

Gość czyzby Samanta konczyla
2 kierunki wymagaja duzo czasu i przesiedzianych nocek (nie z klientami) Chyba, ze gówniane kierunki, to co innego.

Gość to powiedz głupia
co nie zmienia faktu ze zamiast dawac dupy powinnas pracowac jak inni ludzie podobno zadna praca nie chanbi ale jak powiesz swojemu przyszlemu męzowi ze bylas dziwką to jak myslisz jak na to zareaguje? albo kiedy bedziesz chciala z tym skonczyc jakie cv przedstawisz nowemu pracodawcy ? :P

Gość hgsrdagewgas
Wszystkich wyzywasz od głupków, a sama pracujesz jako dziwka, hipokrytko:O:D najpierw pomysl, potem napisz, a nie odwrotnie - mozesz robic dwa ki9erunki naraz, ale nie mozesz ich skończyc w wieku 22 lat:O prowokacja ci sie niestety nie udała

Gość czyzby Samanta konczyla
ze obelzywe uwagi nie robia na tobie wrazenie, to jasne, bo to wpisane w ryzyko zawodowe. Dlatego specjalnie sie nie szczypiemy

Gość do Sammanta 22
Dajesz ogłoszenie na portalu towarzyskim i podajesz swojego maila na którego zainteresowani panowie mają Ci pisać.

Gość to powiedz głupia
ja nie konczylam 2 fakultetów wiec mi wolno :P a Ty nadal nie odpowiedzialas na pytanie

Nie gowniane kierunki, tylko bardzo dobre na panstwowej uczelni z ktorymi nie daje sobie rady duza czesc osob, nawet niepracujaca. Bylo ciezko, nie zaprzeczam, tymbardziej jestem dumna ze swoich dyplomow :)

Szkoda mi czasu na dyskutowanie z agresywnymi idiotami. Zajrze tu poźniej, moze ktos napisze cos sensownego

Gość to powiedz głupia
:D:D:D:D:D:D o ja pierdole to teraz dałas powiedz ilu profesorów musialas zaliczyc zeby w wieku 22lat miec juz dyplom ??:D:D:D

Gość a jakie skończyłaś
kierunki? tak z ciekawości pytam :)

Gość to powiedz głupia
no tak jak masz agresywnego klienta to z nim nie gadasz tylko wypinasz doope i niech robi swoje :p

Gość hahha
" Hahaha czemu tak bardzo bulwersują was moje studia? " zakładamy matura18lat 1rok 18/19lat 2rok 19/20lat 3rok 20/21tal 4rok 21/22lat 5rok 22/23lat! ni huja nie wychodzi 22 lat na fakultet, pomijając fakt, że maturę zazwyczaj zdaję się mając lat 19!

Gość dziwne to bo ja
mam 24 lata i jestem na 5 roku. Hmmmmmmmmmmmm

Gość ale wy dziwni jesteście
po pierwsze mogła rok wcześniej iść do szkoły, a po drugie kto pisał, że ona ma magistra? Może miała na myśli dwa kierunki po których ma licencjata

Gość bidulinka
nie tłumacz jej to jet nie możliwe i tyle laska sobie w chuja leci koniec i kropka

Gość ja mialam mgr w wieku 22
rocznikowo by bylo 23, ale jestem z grudnia i rok wczesniej poszlam do szkoly. Ale na 2 kierunki potrzebny jest czas i faktyczne zainteresownie studiami, nie agencja.

Gość bidulinka
w takim razie Samanto bardzo proste pytanie masz z obydwóch kierunków magistara??? Bo to że sie studjuje 2 kierunki to nic dziwnego

Gość hahha
fakultet=mgr

Gość hahha
"jestem z grudnia i rok wczesniej poszlam do szkoly" - czyli 2 lata wcześniej poszłaś do szkoły? dziwne, zazwyczaj nawet rok wcześniej, dość trudno dziecko posłać, a co dopiero praktycznie pełne 2 lata....

Gość bidulinka
chu ja prawda fakultet nie= mgr

Gość ja mialam mgr w wieku 22
tak było, miałam opinie psychologa, ze mogę, moj brat tez poszedł wczesniej do szkoły. W klasie była tez jeszcze jedna dziewczyna tez rok mlodsza, z końca listopada. To prawie 2 lata roznicy, ale tylko w stosunku do styczniowych. Nie jest to az takie rzadkie.

Gość kant dupy3
chu ja miałaś nie magistra!!

macie problem naprawdę, co was obchodzi jakaś dziewczyna i to ile ma kierunków studiów? gadacie jak popierdoleni w kółko to samo "niemożliwe, niemożliwe". No to niech będzie niemozliwe i skonczcie juz powtarzać te pierdoły. P.S. nie bronie autorki, wisi mi ona, tylko wasza głupota mnie poraża i to ona zainspirowała mnie do napisania tego:P

Gość do ja mialam ...
ja mialam mgr w wieku 22 ale poszłabys dawac dupy mając te 2 fakultety ? ja bym wolała sprzatac kible niz dac dupy obcym

macie problem naprawdę, co was obchodzi jakaś dziewczyna i to ile ma kierunków studiów? gadacie jak popierdoleni w kółko to samo "niemożliwe, niemożliwe". No to niech będzie niemozliwe i skonczcie juz powtarzać te pierdoły. P.S. nie bronie autorki, wisi mi ona, tylko wasza głupota mnie poraża i to ona zainspirowała mnie do napisania tego:P