Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mary_jane90

Brak miesiaczki bez seksu!!!! POMOCY!

Polecane posty

Mam prośbę. Chodzi o to ze spoźnia mi sie okres ok. juz 3 dni. przez moze pól roku mialam 28 dni cykle. i nie ma. Trzy dni przed planowanym okresem miałam jasno brązowa wydzielinę nawet myślałam ze to już, ale jednak nie. Seksu nie uprawiałam. Wiec to raczej nie jest ciąża. Tylko po prostu się martwię o siebie i swoje ciało bo kompletnie nie mam pojecia co jest. W planowany dzien okresu bolał mnie brzuch w ten okresowy sposob. ale jednak ... nic dalej wydostaje się ze mnie biała, gęsta wydzielina, tak, że czuję się mokro. Nawet myślę, że to okres, jednak niestety nie. Co może być przyczyną? Prosze. pomocy

Nie masz się jeszcze czym martwić. To normalne, że okres mimo regularnych cykli czasem się spóźnia. 3 dni to nie jest jeszcze tak dużo. Jeżeli czujesz mokro i masz bóle brzucha to na pewno dostaniesz niebawem okres. A zapytam jeszcze- czy przed okresem miałaś jakieś inne objawy, typu nabrzmiałe i bolące piersi czy bóle pleców?

czasami przed okresem bolały mnie piersi, tym razem chyba raczej nie moze troszke tak sutki bola.;/ nie mam pojecia co jest

Wg mnie nie masz powodów do strachu. Będzie ok. Okres dostaniesz w najbliższym czasie. Ja sama byłam ostatnio w podobnej sytuacji, mam długie cykle po około 33 dni, a ostatni trwał 37 mino że mam praktycznie zawsze regularne cykle. Więc nie martw się i spokojnie czekaj. A jeżeli nie pojawiłby się ( co jest mało prawdopodobne) to pogadaj o tym z lekarzem.