Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stoprocent

Co byście zrobili/kupili jakbyscie wygrali 100 milionów

Polecane posty

-buduje chate z basenem sauną solarium restauracją oraz stajnią i kupuje se konie dom robioe taki jakby agroturystyka i z tego tez kasa - robie sobie operacje plastyczne: powiekszam biust, usta i jakos fajnie nos (chociaz na zadne z tych rzeczy nie narzekam ale zawsze chce sie lepeij :classic_cool: ) - wykupuje sobie wieloletni talon na wizyty w salonie pieknosci -kupuje sobie zajebiste ciuchy -bizuterie jaka mi sie podoba -jade sobie na bahama itp -reszte na lokate i kokło 8 tys miesięcznie w kieszeni i powoli sie zwraca :classic_cool: ........Kasa do konca zycia i z pokolenia na pokolenia cały ród bylby bogaty..........

Gość dsddffdfdfddf
to wszystko bez sensu, zycia, zdrowia, wiecznej mlodosci czy prawdziwej milosci za ta kase nie kupisz, madrosci tez nie, wiec nie wiem po co chciec wygrac tyle pieniedzy. lepiej zacznij rozwijac sie duchowo, wiekszy z tego bedzie pozytek i wieksze skarby od osiagniecia

zatrudniłbym , fachowca zaufanego od finasów i inwestowania, któremu bym płacił za robotę więcej niż sobie, bo w przeciwnym wypadku Urząd Skarbowy, by mnie obdarł, z forsy , razem ze skórą z dupy.

Gość spinkę
kupiła rodzicom wycieczkę na Majorkę założyła biznes wykończyła dworek :) którego jestem właścicielką kupiła kilka śłicznych sukienek od moich ulubionych projektantów dała na lokatę resztę