Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jill valentine

czy ja zwariowalam?

Polecane posty

Gość jill valentine

poznalam niedawno faceta, gosc ma prawie 30 lat, mieszka z rodzicami, wazy jakies 110kg, piersi ma chyba wieksze odemnie:( jest prawie lysy, ciagle powtarza jaka jego mama jest we wszystkim super, ma tragiczne poczucie humoru, nie potrafi zachowac sie w towarzystwie, z tego co wiem nigdy nie mial dziewczyny na dluzej niz 3 miesiace. Normalnie skreslilabym takiego faceta odrazu, ale jak go widze albo czasem rozmawiamy mam normalnie motylki w brzuchu i wogole... Wiem ze to wszystko jest bez sensu, nie rozumiem tylko co mnie w nim tak pociaga. I nie pytajcie po co o tym tu pisze, sama nie wiem;)

Gość ghsgreger
przeczytałam jego opis i juz mi sie robi niedobrze:O

Gość nie mam na imie aga
jakbym czytala o swoim mezu w momencie gdy go poznalam, jakies 12 lat temu:)

Gość jill valentine
sa tez pewne plusy:) jest w miare zaradny mimo ze mieszka z rodzicami (dobra praca), seksowny meski glos, az kolana miekna. Widzialam go kiedys na basenie, mocno owlosiona klata, pomimo tego tluszczu i tak na mnie dziala:) Pewnie po blizszym poznaniu przeszla by mi ta nazwijmy to fascynacja, ale na dzien dzisiejszy gdyby chcial bylabym jego... A tak dla ogolnego obrazu sytuacji ja mam 26 lat:)

Gość wizyta u dermatologa
przespij sie z nim to pewnie ci przejdzie, zeby tylko nie skonczylo sie to jakas trauma... :)

Gość agfvaegva
tak, zakochaj sie w nim, badzcie razem a za kilka miesiecy zalozysz topik w stylu "jestem z maminsynkiem, pomocy!!!" lub "mam faceta chama, czuje do niego tylko niechec i obrzydzenie, jak mu powiedziec ze to koniec???" ;)

Gość magdalena6699
czasami wyglad nie jest najwazniejszy, nadwaga nie kazdemu przeszkadza, ale maminsynek i to ze nigdy nie mial dziewczyny na dluzej? to juz moze byc alarmujace:)

Gość angel from graveyard
jak jest tlusty to napewno ma tez mikropenisa i stad brak dziewczyny na dluzej, uciekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość snfanafje
widze autorko ze spotkalas komiczne w realu;)

Gość unawenturra
Mój chłop waży 107 kg. I grama tłuszczu nie ma. Brzuszek w kaloryferek. Ciałko wyrzeźbione pięknie. Tylko mój jest zawodowym pływakiem. Ma 196 cm. Jednak nie zawsze jak powyżej setki to spaślak.

Gość jill valentine
ten akurat jest troche spasiony, ma jakies 175, zwisajacy brzych i piersi:(

Gość kwiaty we wlosach potargal...
jesli sie zakochasz ani obwisly brzuch ani duze cycki nie beda mialy znaczenia, wiem to po sobie bo sama sie zakochalam w takim misiaku, gozej jesli to maminsynek