Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolita5656

czy mnie oklamuje

Polecane posty

moja sytuacja wyglada tak: bylam kiedys w paroletnim zwiazku z mezczyzna po przejsciach, mowiac szczerze z kawalerem z odzysku.do tej pory mamy kontak ze soba ale wylacznie lozkowy. to byl burzliwy zwiazek, rozstania i powroty. caly czas bylam swiadoma tego ze nie bylam pierwsz kobieta w jego zyciu, ze mial zone, ze bylo miedzy nimi ogromne uczucie zreszta zawsze dobrze o niej mowil i czulam ze nadal ja kocha, ze teskni.ona jest poza granicami naszego kraju ma partnera, ale nadal utrzymuje kontakty z bylym mezem.wiem o tym ze te kontakty sa bardzo cieple, kiedy ona przyjezdza do rodziny to jest to normalne , ze sie widuja.ostatnio zostawila pare swoich rzeczy, on tlumaczyl ze byla u niego z mezem (wiem ze to nie prawda bo nie zostawia sie zelu pod prysznic czy pantofli)kiedy rozmawiamy o nas twierdzi ze mnie kocha ze chce byc zemna ale pozniej nic z tego nie wynika, idziemy do pracy, kazdy w swoja strone i tak od dobrych kilku miesiecy.co o tym sadzicie, nie potrafie sie uwolnic od tego zwiazku.

Gość agfvaegva
to moze nie byc prowokacje, niektore baby sa takie durne

Gość agfvaegva
jak sie pisze nie majac pl windowsa to wychodza takie kwiatki...

Gość kitikat from hell
"myslalam ze tutaj pisza powazni ludzie" :)))))))))))))))) -20/10