Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koobiiettkaa

Faceci Jakie wam się kobiety podobają?

Polecane posty

Gość Koobiiettkaa

Kolor włosów(na głowie:P) Kolor oczu Usta Ciało

wyglad na poczatek ok niech bedzie ale pozniej liczy sie jednak wnetrze kobiety odezwij sie a powiem Ci kim jestes czasami jak jakas laska sie odezwie.....szok:O buractwo nie z tej ziemi najlepszy na to przyklad to nasza DODA :D:D:D:D:D brzydka przeciez nie jest nic jej nie brakuje...ale tylko z wygladu

Mi się podobają kobiety inteligentne i zadbane, a więc przeciwieństwo autorki tego topiku.

Długowłose brunetki o ciemnych oczach. Nie mogą być chude. Kobieta musi mieć trochę ciałka :) To dobrze wpływa na pewne atrybuty. Wzrost najlepiej średni.

Gość Koobiiettkaa
np.Ja jestem szatynką Mam niebiesko szare oczy I jestem chuda...:)

wysokie szczupłe oczy niebieskie ubrana gustownie bystra lubiąca chodzic na mecze

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
----->c4 jestem twoim idealem :D

Gość Koobiiettkaa
c4... chciałabym wyglądać jak twój ideał:P

Koobiiettkaa np.Ja jestem szatynką Mam niebiesko szare oczy I jestem chuda. Poza chudością cała reszta w tobie jest wadliwa. Brzydki kolor oczu, brzydki kolor włosów, brak inteligencji. Ech, trzeba by ci zafundować kolorowe soczewki i przefarbować włosy. Może wtedy byś z chudsza przypominała ponętną kobietę (przynajmniej z daleka) :D

Gość TajemniczaBruneta
Które was bardziej pociągają i dlaczego: Brunetki, blondynki czy szatynki?:)

Gość cxvxc
sympatyczne, z ladnym usmiechem

Gość Koobiiettkaa
Mam zamiar się przefarbować na czarno...:P A oczy bym chciała mieć piwne, ale sobie soczewek nie zafunduje.. Bo jakby mi mówili "ładne masz oczy:)" to bym to przyjmowała jako tekst "ładne masz soczewki" :O

TajemniczaBruneta Które was bardziej pociągają i dlaczego: Brunetki, blondynki czy szatynki? Nastepna tępa :O Czytaj uważniej. Ładne, miłe, seksowne, zadbane, eleganckie, inteligentne. Czy gdzieś tu pisałem , że lepsze brynetki, albo blondynki? Faceci lubią ładne kobiety i kolor nie ma nic do rzeczy. Różnym kobietom moze różny kolor pasować.

- rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr - tak, przynajmniej jeżeli chodzi o stronę wizualną :) - TajemniczaBrunetka - zdecydowanie brunetki. Blond włosy są zbyt banalne..... Ciemne włosy są bardziej tajemnicze, ciekawe, ponętne i kuszące.

Koobiiettkaa Mam zamiar się przefarbować na czarno... A oczy bym chciała mieć piwne, ale sobie soczewek nie zafunduje.. Bo jakby mi mówili "ładne masz oczy " to bym to przyjmowała jako tekst "ładne masz soczewki" Tym się nie musisz przejmować. i tak kobiety doczepiają sobie sztuczne rzęsy, włosy i robią korygująco - kryjący, albo podkreślający makijaż. Prawie wszystkie na codzień oszukują, mało jest całkowicie naturalnych. Włosy też większośc ma ufarbowane.

Gość Koobiiettkaa
Czyli, że wygląd nie jest najważniejszy..:) I dobrze... Większość facetów z mojego otoczenia kochają się w pustych, tlenionych blondynach:O

Gość Koobiiettkaa
Dlatego ja mam wsrod nich takie powodzenie :classic_cool:

wiesz Nekefark, ja tam akurat lubię jak kobieta dba o siebie. Oczywiście nie popadajmy w skrajność, ale nie mam nic przeciwko makijażowi, farbowaniu włosów itp.

- Koobiiettkaa - to w sumie dlaczego chcesz się zmieniać skoro masz powodzenie u facetów ?

Koobiiettkaa Czyli, że wygląd nie jest najważniejszy. Właśnie, że wygląd jest najważniejszy. C4 poczytaj uważnie co pisałem wyżej - kobieta musi być zadbana.