Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez pardonu

czy ja moge sie podobac?

Polecane posty

Gość Bez pardonu

mam 175 cm wzrostu i ważę 79 kg. Mam 21 lat. czy według was jestem gruba? czy ktoś z takimi 'wymiarami' może być atrakcyjny dla mężczyzn?

Gość chora *Sami*
wklej fote

Gość mysliciel42
dla mnie jestes cacy!

Gość jgfkldjf
ja mam 174 i waze 55 i podobno jestem ""w sam raz" ...:P

Gość malpiszonek
wyglad nie wiem ale z obliczen twojego BMI wynika ze jest wszystko ok:) wiec pewnie tak. jesli o wage ci chodzi. ale kazdy ma inny gust. opisz siebie.

a ja mam 170 i waze 69 i podobno jestem \'sexy\' to wszystko zalezy od tego, jak ta masa jest rozlozona :) tutaj nie ma reguly :) no i od tego, jak uformowane jest cialo. mozesz duzo wazyc, ale moga to byc miesnie, ktore od tluszczu sa ciezsze (i estetyczniejsze ;))

Gość tdsgasdgda
ber paradony - pewnie, ze tak:) jgfkldjf - w sam raz w taka waga byłagy dziewczyna o wzroscie 158-160cm (o ile nie za chuda:O)

Gość Bez pardonu
mam ładną twarz tylko nie lubię swojego ciała...myślę że jest go za dużo... zostałam porzucona i moja pewność siebie się chwieje.To głupie umacniać ją na forum ale desperacja robi swoje:) Po prostu jestem duża i mi z tym źle

Gość jgfkldjf
ale tak do rzeczy ... 79 to mozna powiedziec ze jestes gruba ..ale chociaz tyle ze nie otyla :)

Gość wredniak_bis
No cóż .... Twoje BMI byłoby dobre dla nieźle zbudowanego faceta, a tak - masz szanse stać się kluseczką, jak nie zadbasz o siebie. powodzenia :classic_cool:

Gość jgfkldjf
tdsgasdgda nie przesadzaj ;/ kolezanka moja ma 160 i wazy 49 i narzeka ze jest gruba :)

Gość verdinka
Schudnij do 70kg i bedzie ok:) Teraz tez nie jestes bardzo otyla, ale bedziesz sie lepiej czula z waga 70kg.

Gość we
"czy ktoś z takimi 'wymiarami' może być atrakcyjny dla mężczyzn?" moze, dla faceta, ktory jest rownie "atrakcyjny" dla kobiet.

Gość jgfkldjf
Jeju no narzekacie ze Wam sie swoje cialo nie podoba to czemu nie zaczynacie dbac o nie ?:(

Gość Bez pardonu
zawsze byłam większa...nawet jak jeszcze do niedawna byłam bardzo aktywna fizycznie to i tak moja waga wahała się w tych granicach...byłam o wiele sprawniejsza fizycznie od szczupłych koleżanek.Jeśli chodzi o atrakcyjność mojego byłego chlopaka (w zwiazku z aluzja wyżej) to był bardzo atrakcyjny:)

Gość kjshashjd
hmmmm?

Gość isdjasdkjasdf
nie!!!!!!

Gość klknij
jasne ze tak.mi bys sie spodobala

Ja jestem Twojego wzrostu i waże 60 kg. Ale wiesz jak to jest z tą wagą... Jedni ważą więcej a chudzi, drudzy mniej a znow tłuści.

Gość jak dla mnie
jak dla mnie zdecydowanie za duzo.schudnij!!!!

a jaki masz typ budowy? Bo jesli ta waga rozklada sie na pupe i biust to jest jak najbardziej ok. Gorzej jesli idzie w brzuszek.

Gość abbas__
gdziekolwiek się rozkłada to i tak jest za dużo ! optymalne BMI dla kobiet to 18-19 a nie 21 !!!!!!!! jak na razie widzę zadatki na paszteta :o

Gość bez pardonu
rozklada sie tak ze mam rozbudowany dół ciała...uda,posladki...piersi takie srednie raczej.brzuch nie jest duzy..wiadomo zaokraglony ale praktycznie niewidoczny:) zadatki na pasztet sa nie da sie ukryc;p

Gość abbas__
To już dobrze, że masz tego świadomość ;) . No to chipsy i słodycze do kibla, macdonalda omijać na kilometr, dupsko zabrać sprzed kompa i biegiem tak co najmniej pół godzinki dziennie :) . Trochę ruchu nie zaszkodzi.

Gość bez pardonu
wiem..chyba nadszedl na to czas

Gość bez pardonu
tylko ,jak juz wspominalam, jeszcze do niedawna mialam naprawde duzo ruchu...i moja waga byla praktycznie niezmienna...nie obzeram sie.nie wiem dlaczego mam taka tendencje do kilogramow. chyba juz na zawsze bede 'wieksza' ;/