Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozbawiona...............

o zdesperowanych facetach

Polecane posty

Coś wam opowiem. Napisała dziś do mnie koleżanka, że pisze do niej na gg jakiś facet, a ona nie wie z kim ma do czynienia. Poprosiła, żebym do niego napisała i wypytała. Napisałam tam coś do kolesia, wyciągnęłam informacje a on natychmiast chciał się spotykać. Nieważne jak wyglądam,kim jestem on jest taki samotny i szuka dziewczyny... Czy niektórzy faceci są naprawdę tak zdesperowani, że spotkaliby się z jakąkolwiek dziewczyną?

a moze niedoszly samobójca nigdy nie wiadomo moze morderca, gwalciciel...

Gość Patro25
Jakby była sympatyczna i niegłupia to nie ma sprawy :) Wygląd nie jest najważniejszy, mnie tam pociągają wszystkie kobiety, nawet grube :)

Zresztą ja z powodu jakiegoś innego faceta dałam sobie spokój z zawieraniem jakichkolwiek znajomości przez chata. Spotkałam tak kolesia, który natychmiast chciał się spotykać. W ogóle odniosłam wrażenie, że on myśli, że MNIE spotkało nie wiadomo jakie szczęście, że go spotkała. Facet nie był ani mądry, ani przystojny, jakiś taki dziwny w ogóle, nie wiem co miałoby mi się w nim podobać, a on mnie dręczył o spotkanie.

Gość faworkowa
­­­­­­­­­­­ albo stulej z f23

Gość on nie jest zdesperowany
tylko naciagacz a jak mu sie trafi naiwna to pojdzie na takie gadanie po miesiącu z wiadomosci sie dowiemy ze zaginela taka a taka lub pani bedzie sie zalila w yv ze ją cudowny czlowiek okradl a mowil ze tak ją kocha

ja też nie miałam zamiaru nigdzie z nim iść.... nie mówię, że wygląd jest najważniejszy ja poznałam ostatnio takiego faceta że w ogóle nie przypomina mi mojego ideału, ale tak mi się z nim fajnie gada, że chyba jeszcze nie spotkałam kogoś z kim by mi się tak fajnie rozmawiało

Gość Systematyczny
e.. tam. Ja korespondowałem z n laskami, umówiłem się chyba 15 razy .....i trafiłem . To było 8 lat temu, ten związek trwa nadal w najlepsze. Czasami trzeba się trochę poumawiać, żeby trafić ...

ja nie mówię, że nie należy zawierać znajomości przez net ale ja sobie lubię najpierw z kimś choć trochę popisać, żeby zobaczyć jaki ten ktoś jest a nie że pogadam z kimś 5 minut a on mi z pytaniem spotkamy się?

Gość Systematyczny
Ja też tak myślałem kiedyś.... Później bardzo chciałem pogadać przez telefon, jakieś zdjęcie...itp A na spotkaniu okazywało się, że to jednak nie to. Nie chciało mi się pisać z kimś tygodniami, żeby później życie weryfikowało. GG czy email prawie w ogóle nie oddaje obrazu osoby po drugiej stronie. Trzeba się spotykać to jedyna sensowna forma poznania się. Chłopak może chce się spotkać żeby się POZNAĆ , a nie być ze sobą czy tam inne sprawy. A piszie do tej czy innej bo tak samo obu nie zna ..

Gość Rogacz 007
Super !!! 🌼🖐️