Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nokia21

seks bez pocałunków

Polecane posty

Gość Nokia21

Czy kochaliście się kiedyś bez całowania? Np budzicie się rano i zaczynacie się kochać bez lizania i zbędnych czułości?

blwww:p nie wyobrazam sobie calowania i lizania kobiet ypo nicy:o slina gesta i wogole bleeeeeeee fuj:-/

Gość zonazoanxzopajn
dobre pytanie .. moj kochany w czasie seksu nie chce sie calowac ,bo mowi ,ze po lodzie sie brzydzi :( bo zawsze jest tak,ze rozgrzewam bo robiac mu loda,a on mi minetke,a pozniej seks... ale ja lubie w czasie seksu sie calowac ,a on nie :( co zrobic?jak to jest u was?

Raczej sobie nie wyobrażam. No, chyba że od tyłu, albo jak mam ultrapotężny katar, wtedy bym się udusiła całując z języczkiem :D

Gość zonazoanxzopajn
a moj sie nie chce calowac :( jak go zmusic eh?

a czego sie brzydzi? umyj zęby i każ mu umyć penisa przed oralem, to powinno być ok.

Gość tymekk
nie wolno sie calowac bo mnostwo bakteri sie przenosi ta droga

Gość Nokia21
Mój też nie lubi, mówi, że są inne formy okazywania czułości i namiętności... Heh

Gość zonazoanxzopajn
Nokia21- a czy Twoj facet ,gdy uprawiacie seksu,to caluje sie z Toba? moj nie cierpi tego :( mowi ,ze to niemile,ta slina ;/ moj tak samo mowi ,ze sa inne formy okazania milosci,eh przytulanie itd nie no ,zeby myje i mam zdrowe....on mowi,ze slina mu przeszkadza,ze nie lubi sie calowac :(

Gość zonazoanxzopajn
mialo byc * ,, gdy nie uprawiacie seksu''

raczej jest niewiele pozycji gdzie wygodnie jest sie calowac podczas seksu

Gość zonazoanxzopajn
np.mozna na hmm siedzacego jezdzca...to staram sie wtedy pocalowac mojego chlopaka ,a on glowe odchyla :(

Gość znam takich
to zimny seks,a taki facet to zimny facet dazy do satysfakcji seksualnej bez zwracania uwagi na partnerke

Gość Nokia21
Powiem tak - miałam już sporo partnerów i uwielbiali się calowac, przed seksem, po seksie, niektorzy w trakcie, podczas misjonarskiej, albo w przerwach np na zmiane pozycji. Mój obecny nie lubi. Wierzyć sie nie chce, ale ejstem z facetem juz pare miesiecy i prawie sienie zalowalismy! Nie jestem super fanka calowania, i nie moge narzekac na to, ze nei okazuje mi czulosci, ale jednak jest w tym coś dziwnego, nie rozumiem tego, myslalam ze każdy facet lubi pocalunki...

Gość zonazoanxzopajn
to da sie go zmienic :(?

Gość zonazoanxzopajn
a ja z moim juz 2 lata :( po % to owszem,caluje sie ile wejdzie,a takto w ogole .. tez mnie to dziwi,myslalam,ze kazdy lubi a jednak sie mylilam .. nie wiem co z tym fantem zrobic,bo brakuje mi tego i czuje pewien niedosyt,w seksie rowniez...moj poprzedni facet uwielbiam sie calowac, zyc mi nie dawal.a obecny??szkoda slow :(

Gość kizia mizia111
pewnie ze tak,ale nie zawsze.. Czasem tak fajnie sam sexik