Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co nie wie.

jak to jest z sexem na dyskotece?

Polecane posty

Gość gośka1986
no dobra, nie pochwalam takiego zachowania dziewczyn, które się puszczają ale staram się ich nie osądzać i nie wyzywać. Ale takie postępowanie uważam za nierozsądne i niemądre, moze jakaś zacofana jestem :D

Gość gośka1986
to się dotyka czymś innym a nie kijem ;) :P

Gość fsdf
"Ale taka zabawa sprzyja roznoszeniu chorób przenoszonych drogą płciową i niechcianym ciążom." ciąza? Dlatego wlasnie te szmaty chca legalizacji aborcji

Gość ewqew
prawiczek to jakis psychol

Gość LOla.
Facet korzysta z okazji :(:(:(:(:(:(:(

Gość Pawel3101
Ja też chba jestem starej daty zawsze chodziłem na dyskoteki zeby poderwać dziewczyne do stałego związku nie na jedną noc.I co z tego mam prawiczek w wieku 26 lat ale co poradze jak tak nie potrafie niewiem może przez to że zawsze dziewczyny tyle mówiły o miłości że seks jest jej ukoronowaniem. Ja chciałem być pożadny nie tak jak koledzy co zaliczaja co sie da i widze że się nabrałem na tą gadkę bo dziewczynom bardziej chodzi o seks jak może facetom nawet a teraz to zadna niechce prawiczka. A że nie miałem szczęścia do związku to nadal jestem prawiczkiem tylko po co jak tego nikt nie doceni jak prawie każda miała przygodny seks, to czuję się pokżywdzony. Rozumię seks w związku i to by mnie nie bolało ale toże dziś z tym a jutro z tamtym to jaka ja mam pewność że mnie potem taka osoba nie zdradzi skoro to nie jest problem dla niej uprawiać seks bez uczuć!!!!!????????

Gość czeekkaamm
na dalsze odpowiedzia!!!!!!!