Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cati82

Pytanie do dziewczyn farbujacych wlosy FARBAMI blond.

Polecane posty

Gość cati82

Mam pytanko, ale tylko do dziewczyn ktore farbuja wlosy FARBAMI a nie rozjasniaczem wlosy. jaka farba powoduje u was najjasniejsze wloski?? Mowie o farbach rozjasniajacych, ale te ktore nie zawieraja tego niebieskiego proszku jak palette czyli rozjasniacza do zmieszania. Lecz normalne farby rozjasniajace blond. I czy farbujac farba uzywacie szamponu silver tego ktory zapobiega zolknieciu wlosow? czy dziala takze na farbe? czy tylko na rozjasniacz? czekam na wypowiedzi. Z gory dziekuje.

Gość zanetka88
witaj.ja uzywam pallety deluxe numer 218 srebrzysty blond rozjasniacacy o 2-4 tony i jest fajny no i ma bialy kolor i nie niszczy tak wlosow no i jesli chodzi o te szampony to do farby tez mozna uzywac nie tylko do rozjasniacza:)

Gość cati82
zanetka88 a czy ta twoja farba poalette delluxe skoro rozjasnia o 2-4 tony zawiera pewnie jedna albo dwie saszetki z niebieskiem proszkiem?ktory dodaje sie do reszty skladnikow. daj znac. Czekam na wasze wypowiedzi dziewczyny.

Gość cati82
ach zanetka 88 a jaki masz swoj naturalny kolor wlosow???

Gość cati82
upppp

Gość cati82
ehh nikt wlosow nie farbuje farbami blond ??

ja swoich wlosow nie farbuje, ale farbuje mojego faceta i zdarza sie ze na blond. uzywam wtedy tylko i wylacznie rozjasniacza joanny

Gość cati82
mnie interesuja tylko opinie o farbach. Koniec z rozjasniaczem, pali wlosy za bardzo...

Gość ... glamour
Ja polecam nową farbę L'Oreal Excell 10 :) Tylko trzeba uważać na kolory, bo wychodzą ciemniejsze niż na opakowaniu (jednak potem się wypłukują i powstaje kolor jak na pudełku). Jej plusy to : bardzo krótki czas działania (tylko 10min), ładne kolory, nie niszczy włosów, do farby dołączona jest świetna odżywka :)

Gość cati82
nikt nie farbuje farbami blond wlosow?? chyba po to jest to forum, zeby sie dzielic roznymi doswiadczeniami np z farbami

Gość polecam Nutrisse Garniera
wszystkie kolory z numerami powyżej 100, to są farby superrozjaśniające, w aplikatorze mieszasz farbę z mleczkiem utleniającym (12 % woda utleniona) i gotowe farbę trzymasz na włosach około pół godziny

Gość cati82
dzieki ale jaki nr z nutrisse rozjasnia najbardziej??? albo inna marka tylko nie rozjasniacze, lecz farby rozjasniajace .

no wlasnie dziewczyny napiszcie jakimi farbami malujecie wlosy :) ja mam blond ale chce pomalowac rowniez na blond. Tylko nie wiem jaka farbe i odcien zeby nie daj boze nie wyszedl rudy albo zolty... Chcialabym jakis ladny \"blady\" blond. Popielaty lub platynowy cos w tym stylu.

Gość uppppppppp
ip

Gość mloda mama 84
Jak do tej pory najlepszy kolor udalo mi sie wykrecic po L\'oreal Feria- superjasny popielaty /albo srebrzysty- juz nie pamietam ;P/ blond. Wloski sa siwe, zero zoltego odcieniu- bardzo pomaga tez tutaj szampon fioletowy, najlepiej z indoli :) Mozesz tez pojsc do sklepu fryzjerskiego i zwyczajnie kupic farby, ktorych uzywaja fryzjerzy- do tego woda utleniona 12% i jazda :) pozdrawiam i powodzenia

Gość cati82
podnosze

Gość gbfvxc
jezu dziewczyny, nie mozecie nosic naturalnych blondow tylko te sztuczne:o? wygladaja ochydnie i niewielu osobom pasuje :o

Gość gbfvxc
ohydnie*

Gość cati82
Zazdrosc dupe sciska co? bo zal ci ze blondynka nie jestes buhaha

Gość ja farbuje garnirem
od baaardzo dlugiego czasdu, wlosy mam niezniszczone ale z reguly robie odrosty, kolor fajnie trzyma, nie stosuje tych silwer szamponow bo kolor nie jest zółty ja farbuje 8 - jasny blon, a swoje mam sredni blond

Gość juliettt

ja zawsze chodzę do sprawdzonej fryzjerki ona mi robi blond, InHarmony salon w Wwie, sama się boje...

Również polecam In Harmony, dziewczyny znają się na koloryzacji jak mało kto 🙂