Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deanne

Faceci to gruboskórne świnie -

Polecane posty

Gość Deanne

Bez uczuć, bez odrobiny empatii, bez pomyślunku... Wszystko szło pięknie - to mógłbyć początek fajnej znajomości - wydawało się, że lepiej być nie może i... crash! Bez powodu (nawet się nie kontaktowaliśmy) zmienił swój stosunek do mnie - akurat dzisiaj kiedy mam swoje święto - jak to babcia ;-) - był szorstki, niemiły, zero ciepłych słów, zero jakichkolwiek pozytywnych emocji, zmiana zachowania o 180 stopni.. i powiem tylko, tyle że jest mi cholernie przykro, zwłaszcza dlatego że akurat dzisiaj czekałam na milsze sygnały a on nawet nie złożył mi życzeń, nic ;( Świetny początek dnia...

Gość interesting....
histeryczna babcia.... :D

Gość Deanne
Tylko nie mówcie, że jak ktoś wam zrobi ogromną przykrość to zawsze myślicie racjonalnie... :(

Gość wwrrr
wszystkiego najlepszego! glowa do gory, znajdziesz ciekawszego :)

Gość a ja sobie biegam
Piszesz o swoim wnuczku ??

Gość Deanne
A czy ja napisałam że wszyscy? Może na przykład faceci których znam? :-) A z tą babcią to żartowałam - nie tylko dzień babci dzisiaj - również imieniny, urodziny... Trochę mi lepiej jak to z siebie wyrzuciłam. I dziękuję tej jednej osobie "wrrr" za życzenia i pocieszenie :-)

Babcia liczyła na numerek ,a tu kicha:P :D:D:D:D:D:D:D No cóż po tym co napisałaś dla mnie jesteś babcią bez klasy:O

Gość Deanne
Bezedury - jeśli kogoś uraziłam to przepraszam wszystkich. Tylko mi nie mów, że kiedy jest ci przykro to skupiasz się na szczegółach... xyzed - hmm... jakby ci to powiedzieć - może czytaj po prostu ze zrozumieniem

Gość Deanne
OK - przyznaję się - troszkę przesadziłam, jeszcze raz soooorrrry

Ze zrozumieniem tekstów pisanych nie mam żadnych problemów i powiem tak : pisz precyzyjnie,a potem oceniaj tych,którzy czytają to co piszesz. Bezedury - masz rację :)

Gość Deanne
Amen :-) PS. a tak w ogóle zamiast pocieszyć to jeszcze sie czepiacie, e tam... szkoda słów :P

Gość interesting....
w dniu urodzin mojej matki pojechałam rankiem na zakupy koło9-tej do marketu, wracając po drodze kupiłam wielki bukiet słoneczników specjalnie go układała kwiaciarka wg. mojego pomysłu. No i wchodze do domu - godzina 11 - i ide prosto do mamy z usmiechem zaczynam jej składać zyczenia , a ona nie słucha krzywa mina,wściekła i z pretensja wrzasnęła : NARESZCIE SOBIE PRZYPOMNIAŁAŚ!!!! :O nie przypominam sobie bym kiedykolwiek zapomniała o złożeniu jej zyczeń z jakiejś okazji. Niektóre kobiety już tak widac mają... KOBIETO JEST 10.30 RANO DZIEŃ SIE JESZCZE NIE SKONCZYL, A TY KISISZ KWASA!!! toksyczne, jak dla mnie...

Gość kafeteriona....
a może on ma zespół napięcia przed...a może go dzisiaj gruczoł krokowy boli....a może mu w nocy nie stanął....? A może migrene ma,albo hemoroidy....?

Gość smuuteczek
No nie wszyscy i nie całkiem

Gość Deanne
interesting... wątpię żeby jeszcze się ze mną dziś skontaktował - zakończył ze mną rozmowę w taki sposób, że raczej nie liczę że się dziś jeszcze odezwie - niestety :( i dlatego trochę mi przykro, może miałam zbyt duże oczekiwania... każdy ma prawo do własnych odczuć. W każdym bądź razie na 99,9% nie będzie tak jak to opisałaś. Gdyby tak się stało to na pewno bym go nie ochrzaniła tylko się szczerze ucieszyła, ale już nie robię sobie nadziei..

hahahaha ja wiele razy odwalalam swinsta facetom i jakis w dziwny sposob zaden ani razu sie nie wyplakiwal nikomu chyba mieli klase!

Gość Deanne
A czy jakiś facet się tu wypłakuje? nie zauważyłam ;)

Zwracam uwagę, że tytuł topiku jest skrajnie seksistowski i obrażliwy dla większości mężczyzn. Doświadczenia autorki z JEDNYM facetem nie upowazniają do takich uogólnień. Zgłosiłem na śmietnik jako propagandę seksizmu.

Spadaj epigonie!! :P Wymyśl coś oryginalnego a nie zgapiasz nick z mojego profilu i rżniesz cwaniaka :P:P

Gość alicja janosz
bywalec nie pierdol glupot