Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogacz2009

Zdrada!!!! boli

Polecane posty

Gość rogacz2009

Witam was jestem na tym portalu po raz pierwszy i chciałbym się podzielic z wami moimi największymi wątpliwościami. Dwa i pół miesiąca temu poznałem dziewczynę z którą zaczołem chodzic. od półtora miesiąca ze sobą chodzimy. Nie spedziliśmy ze sobą razem sylwestra bo jak ona stwierdziła że obiecała koleżanką że z nimi go spędzi. Na dzień dzisiejszy dowiedziałem się ze na sylwestrze była z byłym chłopakiem. A swoje spotkanie uwieczni stosunkiem. 2 stycznia pojechaliśmy do kina było świetnie. Doszliśmy do wniosku że po kinie że to zrobimy bo się strasznie kochamy. Na dzień dzisiejszy nie wiem co mam robić jestem strasznie w niej zakochany. A Ona się do tego wszystkiego spotyka z nami obydwoma. Daliśmy sobie czas do piątku na zastanowiemie. Nie wiem co mam robić POMÓŻCIE

Gość jestes debilem i głupim koksem
moze i strongman z ciebie ale i przy okazji smallbrain

Gość kdhfv hugpvhgf m
jeszce sie zastanawiasZ? hlopie nie pakoj sie w takie gowno nie warto potem bedziesz cierpial jeszce gorzej

Gość kdhfv hugpvhgf m
c mi ucirklo mialo byc chłopie:P

Nie sądzę, żeby była w Tobie mocno zauroczona, inaczej nie myślałaby o Byłym, najwidoczniej ma nadzieję, że może jeszcze będą razem...To nie jest w Jej przypadku skończony związek. Pewnie chciała "zaleczyć" rany Tobą, na zasadzie "zbić klina klinem" i "na starą miłość najlepsza jest nowa". Tylko, że to do końca nie była załatwiona sprawa, teraz Ona nie wie co robić, a Ciebie mimowolnie rani...

Gość rogacz2009
Ja was wszystkich rozumiem i każedmu co by mi coś takiego powiedział dałbym taką samą rade ale jestem tak strasznie ogłupiony tą całą sytuacją że właśnie sam nie wiem co robie :( Myślałem ze mi doradzicie co ja mam jej powiedzieć bo jeszcze jej tego nie powioedziałem co wiem :(

nie no...jak Ty możesz coś takiego tolerować?..nie czujesz do niej obrzydzenia?...i jeszcze się zastanawiasz co masz mysleć i co z tym zrobić?-potem będzie tylko gorzej :(

czlowieku moczyles fiuta w miejscu,gdzie inny fiut byl 2 dni przed toba! nad czym tu myslec.powiedz,ze wiesz,ze spala ze swoim bylym i dlaczego to zrobila...nie wierze,ze w tak wczesnym etapie zwiazku mozna cos takiego wybaczyc.desperat chyba jestes

Gość rogacz2009
A w dodatku Ona przez cały czas utrzymywała że bardzo na mnie jej zależy, ostatnio powiedziała Mi że sie Zakochała. Może i jestem "Debilem i głupim koksem" ale jestem poza tym strasznie uczuciowy

Gość rogacz2009
A zapomniałem wam dodać że Ona stosunkowo niedaleko mnie mieszka. Więc chcąc czy nie będe się z nią widywał :( Pomóżcie mi tak szczeże co mam powiedzieć :(

Gość soryy ale po
2,5 miesiąca znajomości to jeszcze z pewnością nie miłość. I najlepsze co możesz zrobić w tej sytuacji to się z nią rozstać, dopóki to jeszcze nie jest nic poważnego tak naprawdę.

Gość rogacz2009
Ja wiem że musze sie z nią rozstać ale Ona ma wielki dar przekonywania bedzie chciała drugą szanse. Dac ją czy nie?? przeciez sie nie przyzna ze to robiła. Oststnio jak jeszcze nic o tym n ie wiedziałem. Podjechałem pod jej dom dziwnym zbiegiem okolicznośi podjechał jej były za nami. Ona została ze mną. I utrzymuje mi ze ją cały czs śledzi. Przy mnie dzwoni gdzies do niej z 20 razy

Gość soryy ale po
oczywiście, że NIE dać.

Gość rogacz2009
Właśnie!!!! Wymyśl??? Ja już jestem tak zagubiony w tym świecie że szok. Nie chcem mieć już żadnej dziewczyny. Mam nerwy tylko na siebie że zaufałem jej do takiego stopnia. Od dnia w którym sie dowiedziałem nie odzywam sie do niej i nie spałem już dwie noce :( dziękuje wam za wszyskie odpowiedzi. Nie chcem za bardzo mówić nikomu znajomemu o tej sytuacji bo ją wszyscy znają, Była u mnie w domu. Nikt pewnie nie wierzy że przez 2 miesiące można się tak zadłużyć.

Gość chłopie nawet nie wiesz
jak można się ZADŁUŻYĆ przez 2 miesiące :P Idiotą jesteś czy tylko udajesz? :O 0/10