Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asica 244

czy jak idziecie do lekarza prywatnie to tez mozna dac jakis alkohol?

Polecane posty

Gość asica 244

place 80 zlotych za wizyte ale chce byc szczegolnie dobrze traktowana czy jak przyniose jakis dobry alkohol to bedzie ok? nie chce zachowac sie niezrecznie

Gość frufru
nie, to już będzie ze dużo. po prostu powiedz ze interesujesz się swoim zdrowiem i ze lubisz dokładnie wszystko wiedziec. i nie bój się pytac jak cos jest dla Ciebie niejasne.

Gość nie no nie popadajmy
w paranoje ;/ Idziesz prywatnie i chcesz jeszcze kogos nagradzac ? Rozumiem gdyby lekarz okazal sie takim z powolania i jego leczenie przynosillyby oczekiwane skutki ... ale przed pierwsza wizyta ? Poza tym jak placisz to wymagasz. Jak ja ide prywatnie to po pol godziny nigdy nie wychodze od lekarza, zawsze wszytskiego sie pytam. A jak lekarz chce mnie zbyc uswiadamiam mu ze zaplacilam i chce wiedziec wszystko - od razu zmienia stosunek.

Gość jak można
i przez takie zachowania, między innymi, pacjentów lekarze zachowują się okropnie i traktują pacjentów jako głupszych od siebie oraz są skorumpowani.Jeśli lekarz zle cię traktuje to go zmien po prostu.Teraz lekarze zaczynają się już troszkę starać o pacjentów(przynajmniej niektórzy)bo wzrasta konkurencja.Jakoś nie mam problemu z tym aby lekarz traktował mnie dobrze,nie jestem niemiła ale też nie kłaniam się w pas a jak coś mi nie pasuje to idę gdzie indziej a nawet potrafię lekarzowi zwrócić uwagę,że nieodpowiednio się zachowuje.Więcej powinniśmy oczekiwać od lekarzy.A co to znaczy prywatnie bo płacisz jak idziesz na NFZ to też płacisz miesięczną składkę oraz bez względu na wszystko lekarz powinien traktować cię dobrze.Wiem,że z tym bywa różnie ale dużo zależy też od pacjenta.

Gość lilii
ja wlasnie bylam prywatnie u dentysty, zaplacilam za wyrwanie zeba 80zl, nic wiecej nie daje i nie doplacam. Moj pan doktor jest bardzo mily, zawsze mi wszystko tlumaczy, czasem nawet pozartujemy :)

Gość jak można
prawie do wszystkich lekarzy chodzę prywatnie i nie sądzę aby oczekiwali czegoś ekstra(nie mało zarabiają) i nie widziałam aby ktoś coś przynosił...A mój lekarz to rodzinny to by mnie wyrzucił z gabinetu gdybym zrobiła cos takiego.Zazwyczaj dobrzy lekarza są mili...