Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluttka88

LUTEINA 50 czy to są skutki jej brania

Polecane posty

Gość maluttka88

Pisalam o tym w innych topikach ale nikt mi nie odpowiedzial :( Brałam luteine 50 4 dni temu przez 5 dni po 2 tab x 3 dziennie,w trakcie jej brania mialam straszna huśtawke nastrojow,a raczej zloscilam sie,bylam nie kiedy nawet agresywna w stosunku do mojego chłopaka i czesto płakałam,mialam lęki(zwlaszcza dleczego nie mam @,ciaza,matko jestem chyba w ciazy,chodz testow ciazowych w ciogu 2 tyg zrobilam juz 4-kazdy negatywny,przed luteina bylam tez u lekarza to on mi ja przepisal) a z dniem odstawienia,pojawiala mi sie to coraz to bardziej gesta bialo-matowa,lepka wydzielina,dzien po odstawieniu pobolewalo mnie w krzyzu a z kazdym dniem coraz bardziej,na dzien dzisiejszy czujke sie cala obolala nic mi sie niechce,zero checi do zycia,zle samopoczucie jeszcze gorsze i jestem jeszcze bardziej płaczliwa,płacze po kilka razy dzienine,bola mnie okropnie plecy,tak kolo krzyza nerek i w krzyzu,bola mnie sutki i piersi chyba tez tak jak by klatka piersiowa mnie bolala,czuje jak bym miala cos w brzuchu ale za nic nie chce to ze mnie wyjsc jak bym miala pierscien ktory sciska mi miesnie brzucha razem z krzyzem,przy tym dzisiaj jestem caly czas glodna,zjem cos ale za chwile znow czuje glod,nie mam miesiaczki od konca wrzesnia,bralam wczesniej tabletki,pracowalam i nie mialam czasu pujsc po recepte na nie i zrobilam przerwe po nich tez nie mialam @,tez bralam luteine ale nic takiego nie mialam,z reszta wtedy nie pomogła i dostalam przez 3 dni bolesne zastrzyki,chcialam wrocic do tabletek ale lekrz powiedzial bym poczekala do nowego roku zeby wszystko sie wyrownalo i nic nie pomoglo to bo znow czekam na @.....nigdy tak az nie pragnelam dostac @ jak teraz...PROSZE MOŻE KTOS MIAL TAK JAK JA...LUB CHOCIAZ POCIESZY ZE MOZE DOSTANE TA UPRAGNIANA @ :(:(:(:(

Gość anik...
jezeli testy wychodzą negatywne to nie jestes w ciązy a twoje dolegliwosci są spowodowane luteiną, która zawiera hormon progesteron i moze on negatywnie wpływac na samopoczucie, poczytaj ulotke

Gość maluttka88
Czytalam ulotke i tam pisze tylko o tym ze moze nasilic sie depresja,leki i takie tam ale nie pisze nic o bolach krzyza,napietym brzuchu,bolach piersi(jak by bolala klatka piersiowa)bolach sutkow,jedynie co to o bolach glowy ktore tez mam takie lekkie jak by tepe :( I CHCIALAM POPROSTU WIEDZEC CZY PO ZASTOSOWANIU LUTINY,BYC MOZE PRZED @ KTOS TAK MIAL I JESLI TAK TO JAK DLUGO SIE TAK MECZYL I CZY DOSTALA KTORAS Z WAS PO TAKICH OBJAWACH OKRESIK I JAKDLUGO CZEKALYSCIE NA NIEGO??? Z GORKI DZIEKOWAĆ ZA ODPOWIEDZI!!!!!!! :):):)

Gość maluttka88
Naprawde zależy mi na wypowiedzi kobitek ktore to stosowaly i czy tak mialy :(:(:( MOZE MI KTOS ODPOWIEDZIEC????????

Gość anik...
Ja stosowałam kiedys luteine i czułam sie taka jakas zmeczona, smutna, osłabiona, miałam bóle w dole brzucha. Dzien po odstawieniu luteiny dostałam okres( brałam ja przez 5 dni) Ale moj gin powiedział ze okres moze pojawic sie nawet 10 dni po odstawieniu

Gość jdghcfmk
Ja długi czas biorę Luteinę, nie mam żadnych skutków ubocznych. Czasem jestem tylko trochę nerwowa. Miesiączkę dostaję 2 -3 dni po odstawieniu tego leku

Gość maluttka88
wyszukiwalam wszystkiego na ten temat i zauważyłam ze wiekszosc kobitek dostaje @ po 2-3 dniach od odstawienia...u mnie jest dzisiaj jak pisalam 4 i nic tylko coraz bardziej bola mnie piersi a jak mam biustonosz to mam uczucie jak by mnie palil w nie,okropne napiecie miesni kolo kregoslupa i podbrzusza jak bym zaparcia miala i chodz chcialabym sie rozluznic to nie pomaga jak bym byla obwiazana guma ktora mnie uciska, i teraz to juz tylko placze i placze, i mam doslownie mnustwo tej wydzieliny,mam ochote sie powiesic bo mam juz dojsc czekania na ta pier**** @ i tego napiecia i placzu.........nie chce mi sie zyc.......i w kolko chodzi mi poglowie mysl moze jestem w ciazy........tak bardzo sie tego obawiam......chodz wczoraj to juz 4 test zrobilam w ciogu tych 2 tyg............i tak pytam czy ktos tak mial i jesli tak to jak dlugo utrzymywaly mu sie takie objawy zanim pojawila sie @...nic nie jem z tego wszystkiego tylko slodycze,kawa...fajki,po 4 kawy dziennie potrafie wypic :(:(:(:( bede znow chyba zaraz ryczec ;(;(;(;(;(;(;(;(

Gość maluttka88
prosze niech ktos mnie pocieszy ze za pare dni dostane okresik i ze to sa objawy przed miesiaczka :( a nie jak ja prawie sobie wmawiam ze moze ciaza(ktorej ani lekaz ani wszystkie 4 testy nie wykazaly)

Gość Aleeena8787
hey pomozcie dziewczyny ,jestem w 6 tyg ciazy i wczoraj zauwazxylam zolta wydzieline lekarz przepisal mi luteine ale mnie nei zbadal ,czy ktoras z was bralam luteine podczas ciazy? czy to jest bezpieczne?