Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekd34

Czy brać do porodu prywatną położną- opinie?

Polecane posty

Gość ekd34

i ile to kosztuje?

800 zl wez ale lepiej sie wczesniej dowiedz kto to, co to. Ta co ja przy niej rodzilam ma teraz tyle chetnych ze zaczela miec w dupie rodzące, ostatnio czytalam zle opinie na jej temat w necie.

Gość zalezy w jakim miescie
W Warszawie płaci się z reguły za całość: znieczulenie, sala i położna - razem około 3 tys. Sama położna to ok. 1,5 tys. zł. Ja nie miałam położnej, trafiła mi się taka z dyżuru, a była przecudowna! i dzięki niej poród nie był koszmarem, chociaż był długi. Ale ja rodziłam w jednym z lepszych szpitali w mieście.

Ja miałam położną, spotkałam się z nią wcześniej, nie mówiła ile chce - wedle uznania. Była dla mnie bardzo miła, pomogla mi przebrnąć przez cały poród, opiekowała się mną równiez po, wyjasniła kilka ważnych szczegółów i wogóle sprawiła, że nie czułam się zbyt obco w szpitalu, a i inne położne były dla mnie milsze. Zapłaciliśmy jej 500,00 zł - nie chciała tyle wziąść, bo to i tak był akurat jej dyżur, więc nie musiała specjalnie przyjeżdżać do szpitala. Wtedy w mieście, w którym rodziłam dawało się ok. 350 - 400.