Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kupujemonitor

monitory do kompa lg co sadzicie, ktory model polecacie

Polecane posty

Gość kupujemonitor

jakie parametry powinien posiadac w miare dobry monitor. nie znam sie na tym kompletnie a nie ma mi kto pomoc

to tylko monitor kup najtanszy i tyle lub jeszcze najwiekszy z najtanszych jak chcesz filmy ogladac

Gość kupujemonitor
filmow na kompie ogladam malo. zalezy mi zeby byl dobry tzn nie meczyl zbytnio oczu. i nie wiem o co chodzi z ta rozdzielczoscia. mam takie kursy na plytkach i na starym monitorze(15 cali kineskopowy) po uruchomieniu pojawia sie komunikat ze wymagana jest jakas tam rozdzielczosc i jak ja ustawue to momentalnie literki sa mniejsze ale obraz beznadziejnie drga tak ze nie da sie na tym pracoac. wiec jak kupie nowy monitor to mam nadzieje ze nie bedzie sie tak robic

Gość kupujemonitor
myle ze 19 cali wystarczy. tylko te pozostale parametry to dla mnie abstrakcja. moge na niego przeznaczyc tak do 500 zl

Gość kupujemonitor
i mam jeszcze jedno pytanie czy ktos kupowal monitor przez internet? w poblizu nie mam zbyt duzo sklepow a w internecie wiekszy wybor ale mam jakies obawy bo dotyczczs kupowalam przez neta jakies tam drobiazgi do 150 zl

Gość w tej chwili kupisz
monitor 19", LCD, za niecałe 400 zł. Jak dobrze poszukasz to w tych 500 zł nawet 22" znajdziesz. Ja mam 19" panoramiczny LG, jak dla mnie super.

Dwa ddni temu był taki temat na kafe Odświeżanie minimum 75Hz przy rozdzielczości nominalnej Czas reakcji od 5 do 2 ms im mniej milisekund tym lepiej Wielkośc plamki najlepiej 0,26 im mniejsza plamka tym lepszy jakościowo obraz i dokładniejsze odwzorowanie elementów Pobór pradu też sie liczy

Gość kupujemonitor
a w czym jest gorszy ten ktory wkleilam? zreszta na allegro nie kupie na bank. wogole nie wiem czy kupie przez neta. chyba tradycyjnie w sklepie

Gość a kupowal ktos z was przez net
a? jaki sklep mozecie polecic?

Gość uuuppppppppppppp

Gość tez chce kupic monitor
lcd wlasnie przez neta tylko troche sie boje bo moze sie okazac ze ma te jakies martwe piksele i potem bedzie kupe zachodu z wymiana na nowy. jakie macie doswiadczenia z kupnem tego typu sprzetu przez net?

Gość uuuppppppppppppp

Gość uuppppppppppp

Gość zenek_D
Ostatnio to bardzo fajne monitory wypuściła na rynek firma Iiyama. Ich urządzenia z LED zużywają średnio ledwie 24 W prądu. Jest to oszczędność. Zwłaszcza jak ma się biuro, czy firmę i korzysta z kilkunastu takich urządzeń – tak jak w moim przypadku. Warto zajrzeć na ich stronę www.iiyama.com i poszperać. Powinieneś coś znaleźć optymalnego. Jak coś to można się ich poradzić odnośnie szczegółów.