Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie że łysa

mialyscie kiedys bardzo mało włosów

Polecane posty

Gość prawie że łysa

a potem nagle odżyly i zaczęly wam rosnąc a teraz cieszycie sie w miare bujną czuprynką ?

Gość prawie że łysa
bo moje odżyły w wigilię, odrosły a następnie zaczęły ze mną rozmawiać na filozoficzne tematy :classic_cool:

Gość prawie że łysa
hah śmieszne :P pytam poważnie i prosze sie nie podszywac z łaski swojej !!! jesli zaczęły odrastac to po jakich środkach ?

Gość prawie że łysa
kiła

Kiedyś zrobiłam balejaż w salonie. Fryzjerka okazała się mało doświadczona widocznie..... Ehhh ta zołza tak mnie urządziła że wypadł mi 1 kolor pasemek-ciemne. Później odrosły :P Takie jak były :P

Gość prawie że łysa
mysle ze to jest u nas rodzinnie bo mama ma bardzo cienkie wloski, brat ma lysine na czubku glowy i ja tez ostatio trace bardzo duzo wlosów, fryzjerka mi powiedziala ze mam bardzo cieniutkie wlosy az szok, zalecila mi stosować piwo na wloski , czy to moze pomoc? zaczęlam pic pokrzywe z nadzieją na poprawe, lykam tez od roku skrzyp polny i nic nie daje

Gość oneksa1
a te piwo to jak sie stosuje na włosy? płucze sie czy jak? i sie rozciencza?

a moze poprostu jestes na cos chora? moze masz problemy z jajnikami? przebadaj sie lepiej i nie zwalaj winy na genymoj ojciec tez jest łysy a ja mam szope na głowie

Gość prawie że łysa
mozliwe ze jestem chora ale sie boje isc do lekarza bo jeszcze cos wykryje a ja wpadne w doła :( a piwem polewa sie wlosy bez rozcięczaniab

Gość oneksa1
tzn. polewa sie tym piwem włosy po umyciu? ile tego piwa ja jednorazowe polewanie uzyc? a nie lepiej spryskac włosy tym piwem po umyciu?

Może zrób sobie badania na poziom hormonów. Włosy wypadają często przy problemach z tarczycą. I nie bój się tego że coś wykryje. Może nie a jak nawet to im wcześniej tym lepiej.

Gość prawie że łysa
normalnie myjesz włoski, pluczesz a potem delikatnie lejesz po włoskach piwem z puszki.. wykręcasz wloski i zawijasz w ręcznik lepiej to robic na noc bo będziesz cuchnąc piwem a rano sobie umyj jeszcze raz wlosy. Ja nigdy piwa nie stosowałam ale ponoc dobrze robi wloskom

Gość holaola.....
o cholera ja wlasnie siedze z maseczka z jajka na glowie,strasznie mi wlosy wypadaja:( a tu dowiaduje sie ze to moga byc hormony,a wlasnie od jakiegos czasu mam bole jajnikow ....

Gość dzinek
przebadaj sie dokladnie bo jak przyczyna lezy w zdrowiu to nic nie pomoze ja mam przepis z medycyny ludowej wiosna narwac duzo swiezej mlodej pokrzywy w miejscu ekologicznym (jakis las czy laka daleko od szosy) i ja ugotowac (w calosci wrzycic do gara i gotowac) przecedzic przez sitko do zimnego ciut alkoholu, trzymac w lodowce i wcierac w skore glowy mozna tez zrobic maske z tej pokrzywowej papki no i lykaj tabletki witaminkowe czy drozdzowe na wloski zmieniaj je co jakis czas bo organizm sie przyzwyczaja

Gość picie pokrzywy dobrze
dziala na wloski. ja mam cienkie i miekkie ale geste i jak terz pije regularnie pokrzywe (2-3 dziennie) to widze ze na skorze glowy pojawily sie nowe wloski takie krociutkie jeszcze. slyszalm tez wypowiedz dziewczyny ze miala wysokie czolo tak zwane zakola i po piciu pokrzywy zauwazyla ze linia czola jej sie obniza. ale powtarzam picie regularne. u jednych efekty po 3 tygodniach (w moim przypadku przestaly wypadac po 3 tygodniach ) a u innych dopiero po pol roku. tak czy siak pokrzywa nie szkodzi tylko oczyszcza i wzmacnia organizm. aha pijac pokrzywe lepiej zazywac witaminke B complex bo podobno pokrzywa troche ja wyplukuje. nie wiem konkretnie ktora witaminke z grupy b wiec lepiej brac complex