25grek 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Posprzątam mieszkanie, dom, u zapracowanej Pani, także u studentek. Zakres: kompletne sprzątanie, mycie okien, prasowanie, czyszczenie butów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oj przydał byś mi się dzisiaj Napisano Styczeń 21, 2009 mam górę prasowania, okna do mycia szt. 10, sprzątanie w szafach typu komandor i ogólne wyczyszczenie mieszkania buty sama se wypastuję:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25grek 0 Napisano Styczeń 21, 2009 No wiec co stoi na przeszkodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Skafanderek Napisano Styczeń 21, 2009 NA ile wyceniasz swoje usługi? Mozesz podać jakies orientacyjne ceny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i jaki rejon Napisano Styczeń 21, 2009 stawki za godzine czy od dziela i jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25grek 0 Napisano Styczeń 21, 2009 Rejon to Kraków. Ceny od 8 zł za godzinę ale to już zależy od szczegółowego zakresu sprzątania, powierzchni itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefanol Napisano Styczeń 21, 2009 "Posprzątam mieszkanie, dom, u zapracowanej Pani, także u studentek." Dlaczego sprzatasz tylko u Pan? Czy Twoja oferta podtekst inny niz tylko sprzatanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
25grek 0 Napisano Styczeń 22, 2009 Dlaczego mężczyźni wszędzie doszukują się podtekstów? Nie, moja oferta nie ma innych podtekstów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Stefanol Napisano Styczeń 22, 2009 To dlaczego w swoim ogłoszeniu zaznaczasz ze sprzatasz u Pan i studentek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo u Pan sie bezpieczniej Napisano Styczeń 22, 2009 sprzata i podtekstow nie bywa, po co sie ma dzewczyna stresowac, jasne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sekoti Napisano Styczeń 22, 2009 bo u Pan sie bezpieczniej czytaj uważniej:) To Pan oferuje usługi sprzatania u Pan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach