Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lustrzaba

złorzeczę ojcu.

Polecane posty

Gość lustrzaba

cześć, mam 19 lat. Mam dwie starsze siostry, swietna mame i ojca, ktrego nienawidze.. jak bylam mala, jak mi siostry opowiadaly, ojciec mame bil,chciala sie wyprowadzac ale ojca matka wtedy wkraczala do akcji...i nie wyprowadzila sie. jak byla ze mna w ciazy - ojciec kazal jej chodzic w pole, w roze oczkowac, chodzila chociaz pozniej sie zbuntowala, to ja wyzywal od kurew. Łamał stoły, rzucal szklankami w sciane, niszczyl porcelane. Moje siostry pamietaly klotnie, byly swadkami, ale gdy ja se urodzilam bylo coraz mniej tego...kiedys, ze 3 lata teu zrobil klotni bo nie chcialam zejsc na obiad, przyszedl do mnie do pokoju, wzial mnie za wlosy bil o sciane, pozniej podniosł mnie za skore mojego brzucha-okopnie bolalo, pomyslalalm ze jak zrobi to raz jeszcze zadzwonie na polisje, no i zrobil bil mnie, kopal zadzwonilam, opowiedzialam a oni na to - wdocznie mial racje. wiec dalam sobie spokoj. Rok temu w czerwcu powiedzial ze jestem kurwą bo spoznilam sie do domu 15min. mialam byc na 2 w nocy a bylam 2:15...nie odzywalam sie do niego przez pare dni, ktoregos dnia przyszedl i przy calej rodzinie(mama i moja siostra)roozplakal sie, rzeporsil mnie i mowi "jak moge powiedziec tak na swoja corke"wybaczylam...chociaz bylo bardzo ciezko. W polowie grudnia 2008r przezylam kolejna awanture-fakt moze za bardzo pyskowalam mu, ale mialam racje! wkurzyl sie, byly imieniny tego dnia moj i rzesadzil z alkoholem, o goddz 22 gdy goscie poszli schodi z gory i mowi "ide w pizdu i chuj was obchodz gdzie" siostra mowi "uspokoj sie mama jest w zlym stanie jak jej sie cos stanie bedzie na ciebie" (choruje powaznie) a on na to "a niech sie kurwa stanie mnie to jebie" wrocil kolo 24, siedzielismy jak na szpilkach bo nigdy nie robil takich akcji, przyszedl mocno pijany poszedl na gore zszedl i tak ze 4x i tylko mowil ze on nas pirdli ze kurwy z nas wszytskich, zebysmy spierdlalaly, wreszci poszedl spać. nastepngo dnia znowu awantura, ni pamietal co zrobil tylko patrzyl sie na nas dziwnie, az w koncu zwrocil mi uwage..jadlam jajko i lyzka nalozylam sobie majonez na spodeczek, jadlam dalej ta lyzka jajko i skonczyl mi sie majonez, i znowu wzelam troche ze sloika, a on ze "ta sama lyzka sie nie je" a on majonezu nie lubi...wiec co go obchodzi?dzisiaj kolejna awantura, mama sie bardzo zdenerwaowal zaczela przeklinac , a on znowu powyzywal od chujow jej brata.co ma do niego?nie wiem, nic... wszytskich wyklina, wszytskich wyganial z domu, nie nawidze go!! wczoraj mu przeszkadzalo ze makijaz zmywam "po co sie malujesz skoro to zywasz, lepiej idz sie umyj woda i wytrzyj w recznik" .... zaznaczam ze nie jest alkoholkiem. jest na emeryturze, zatopil sie w gieldzie, teraz ciagle spada, i jest jaki jest.... ja mam 19 lat, i 2x matury nie zdalam, ale podchodze znowu 3x. wtedy w grudniu na imienieny dal mi 50zl po czym za 2h kazal oddac je.. nie moge sie wyprowadzic, bo jestem na mamy utrzymanu, musze zdac mture w tym roku, dopiero o czyms pomysle jest mitak ciezko, nienawidze go:((:((:(

Gość lustrzaba
mamy duzy dom jest cholernie zimno bo on jest chytrym czlowiekiem...nie grzeje, jak pomysle ze u innych ludzi jest tak ceplo to az plakac mi si chce:(( nie jestesmy biedni, jestesmu normalni, na wszytsko jest nas stac

Gość de co javu
co za chuj

dziwię się, że tak łatwo dałaś się zbyć, po tym, jak zadzwoniłaś na policję. może mało przekonująco opisałaś sytuację, a może trafiłaś na osobę, której nie chciało się akurat ruszać dupy, więc zbyła głupim zdaniem i liczyła, że się odczepisz. i jak widać, nie przeliczyła się. powinnaś była domagać się interwencji, bo miałaś ku temu powody. a skoro się nie domagałaś, to uznali, że widocznie nic takiego się nie dzieje. w dniu, kiedy Cię tak zbił, wystarczyła obdukcja, żeby gościa trochę utemperowali. niektórzy faceci to takie zjeby niestety - a jak mu jeszcze cała rodzina pozwala na takie zachowanie, no cóż...